Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Capella
üzenetére
Ahogy írtam neked régebben, hogy felhívok egy Sony szervizt megtettem. Még nem is hallottak ilyen jelenségről.
Először arra próbálta terelni a témát, hogy biztos valami külföldi import TV ez nem is magyar. Mondom ez butaság, miért lenne más. Aztán kérte a teletext-et nézzem meg rajta hátha ott is rosszak az ékezetesek, de nekem nincs nézhető földi adó teletext-el.
Azt mondta vigyem be a TV-t a szervizbe és megvizsgálják. Erre megkérdeztem, miért nem lehet lakásban frissíteni ezt mint a Philips-et vagy Samsung-ot. Azt mondta ezt csak nekik szabad. Hát én nem fogom bevinni a 40" TV-t a szervizbe az ékezetek miatt.
Azt is próbálta magyarázni nekem, hogy ez még csak kísérleti adás, nem végleges sugárzás. Ebbe nem kötöttem bele, hogy december 1 óta nem kísérleti van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann