- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
sziasztok!
(a sztori: régóta lesem a ritkán leadott a helység kalapácsa című tv-filmet. megláttam, hogy m1 hd-n január elsején reggel 7-kor - hogy mindenki nézze - leadják, s örültem. de szüleim digis settopboxa sajnos csak kódolva tud rögzíteni, én meg meg szerettem volna tartani. pofáraesés, idő meg fogy.)
a kérdésem a következő lenne: a fenti eseteket a jövőben megelőzendő érdemes nekem beinvesztálnom usb-s dvb-t vevőre? ezt néztem, elvileg tud mpeg-2 és mpeg-4 kódolást, szóval az nem gond:
http://www.dx.com/p/rtl2832u-r820t-mini-dvb-t-dab-fm-usb-digital-tv-dongle-black-170541#.VJ7dWcuAA(bocsi, linkelni vmiért megint nem tudok.)
megyeszékhelyen lakom, elvileg nem lehet annyira rossz a jelerősség mindentv ügyben, de gondolom a hozzáadott játékantennát el lehet feledni. ha igen, mit érdemes venni szigorúan beltérre? téglaépítésű társasház, 2. emelet, egy épület van a közelben (kb 10m), minden más minimum 30m.
pölö egy ilyen?
http://www.dx.com/p/portable-digital-dvb-t-tv-25dbi-omni-magnetic-based-aerial-booster-antenna-iec-30061#.VJ7yhsuD4Apersze ha azt írjátok, hogy inkább felejtsem el a dvb-t vagy az usb-t, elfogadom, tökhüle vagyok az ilyesmihez, utolsó tvmet is vagy 3 éve kidobtam 8). viszont nem akarok vagyonokat költeni hátha-jól-jön-még alapon.
köszi,
g(ps: persze ha esetleg valaki annyira eltelt karácsony alatt beiglivel és szeretettel, hogy rögzítené számomra vmi nagyon legszebben a fenti tvműsort és fel is töltené számomra a nyers anyagot, nagyon megköszönném, akár még egy virtuális sör erejéig is hálás lennék. 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Magisk
- Milyen routert?
- Háború Izraelben
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óvodások homokozója
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest