Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
"Főleg, mivel tv nézésre kell neki elsődlegesen, amire a plazmát nem ajánlják."
Mi?
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).A fogyasztást hagyjuk. Mérések alapján van közöttük 10-20W, képminőségben pedig ég és föld a kettő. Azt pedig nehezen hiszem el, hogy ne lenne csóva egy olcsó LCD-n pl. sporteseményeknél.
Ha akarsz válaszolj, én arra már nem fogok, ahogy mondtam ez nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).
wassermann