Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
"Főleg, mivel tv nézésre kell neki elsődlegesen, amire a plazmát nem ajánlják."
Mi?
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).A fogyasztást hagyjuk. Mérések alapján van közöttük 10-20W, képminőségben pedig ég és föld a kettő. Azt pedig nehezen hiszem el, hogy ne lenne csóva egy olcsó LCD-n pl. sporteseményeknél.
Ha akarsz válaszolj, én arra már nem fogok, ahogy mondtam ez nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).
wassermann