Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Nem értem a kifejezéseidet. Nem ugyanazzal a kodekkel kódoltál? Vagy milyen paramétert nem tudtál beállítani? Egyszerűen nem értelek, az a baj.
(Azonban az feltűnt, hogy én a Videostúdió (7-es)-ről beszéltem, te meg ''Media studio''-ról, ami lehet, hogy egy létező másik terméke ugyanannak a cégnek -amit én viszont soha nem használtam-, és saját kodekkel tömörített??? Ha különböző kodekkel vagy különböző beállítással tömörítesz, akkor persze, hogy nem lesz egyforma, de ki beszélt itt erről? Az állítás az volt, hogy ilyen sebességű gépeknél a real-time /vagy közel az/ sebességben kódolhatsz olyat, ami elég a homevideóra.)
Amúgy láttam én már újságmelléklet-DVD-n akkora kockásodást, mint egy ház. :(((
A ''legtöbb gyári DVD'' tehát megint egy olyan kifejezés, ami nem túl egzakt, de mind1, tulképp. nem is akartam vitatkozni, csak egy véleményt közöltem, ami nem változott meg... :))
Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest