- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Fakanál
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, és a segítséget! Sikerült megoldani úgy a problémát, hogy megnéztem az alaplap doksiját, amiben az állt, hogy ha az fsb nem 100 mhz default, akkor toljam át a kapcsolót off állásban. :)
-
Fakanál
csendes tag
Ez a barátnőm gépe, és a lapot fejből nem tudom (úgy este 8 körül megírom). A ram samsung 400 mhz-es ddr (2*256).
-
kovacsson
tag
én voltam a leggyorsabb :)
-
kovacsson
tag
nem lehet, h a RAM nem bírja?
nem tudom, h milyen lap, milyen RAM, de pl. ha k7s5a és SDRAM, akkor sanszos lehet.
próbáld meg a procit 133-ra, a ramot meg 100-ra tenni (ha tudja) -
eddie303
őstag
FSB-t lõdd át 133-ra, mert 100-on megy
Nézd meg az alaplapon a jumpereket, nem-e lehet áttenni jumpból 133-ra, mert volt rá példa, hogy szoftból fagyott.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Egyébként nem tudom.
-
Ekváádor
őstag
Velem is volt már ilyen amikor vettem egy 1200-as Athlont, és kiderült, hogy csak 1000 Mhz-es.Ne hidd azt, hogy én most azt mondom, hogy átvágtak, csak mondtam.
-
Fakanál
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy amd duron 1600-at, de csak 1200 mhz-en megy. Mit kell ilyenkor beállítani? Sajnos ekég tapasztalatlan vagyok amd téren. Megpróbáltam az fsb-ét 133-ra állítani, de lefagyott, nem indult a rendszer. A szorzót kellene állítani esetleg? Gőzöm sincs. Az alaplapon van jumper a szorzóhoz, de még nem mertem piszkálni, nehogy baj legyen.
PLz, help!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest