Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz ceia #9 üzenetére

Most megnéztem hazai boltból az alábbi konfigot:
    Asrock B660m-Itx/AC - mini itx alaplap;
    i3-12100 - cpu, iGPU-val és gyári ventivel;
    Kingston fury 2x8 GB, 3200-as ram;
    WD BLUE SN570, 500 SSD - gen3-as de nem a max, szóval irodai PCnek jó;
    Ami a lényeg:
    Inter-tech ITX-601 házikó, beépített 60W 12DC-12DC panel táp és hozzávaló 230AC-12DCtégla táp-al;
    Ez a házikó éppen csak körülöleli a mini-itx alaplapot, szal nem sokkal nagyobb a cikkben szereplő gépnél.

165k huf, ha össze szerelést kérsz az még 5k, amire még rájön a "tesztelés" 1,5k huf (pfuj).
    Persze még nem próbáltam ki hogy kis irodai gép esetén a 60W-ba beleférünk-e ezzel a generációs procival, az itthoni server gépem i3-8100-al átlagos terhelésen beleférne.

Szóval ezzel kéne versenyeznie a minisforum gépének, mert ha abban elszáll a proci mert elenged a BGA forrasztás gyártási hiba miatt, mehet vissza garanciába, ami időre kiesik a gép a használatból---> veszteség a cégnek, mivel egyedi összeszerelés esetén csak bemegyek boltba/használt piacra és 2 óra múlva már ott a proci, lehet újra használni. Ami igaz bármelyik másik alkatrészére.

A win10-et a minisforum sem írja, de ha megtalálod köszi a kiegészítést, mert az még tág határok között mozog céges vásárlás esetén.

• PROTRON

addikt

válasz ceia #7 üzenetére

De te az amcsi boltot nézegeted.
    Van hivatalos EU store, amiben már benne van a vám és áfa...
    Csak az a gond hogy egész európában egyedül magyarországra nem szállítanak...még albániába is kiviszik, de hazánkba nem.
    Mármint mini-itx topicba azóta mióta a fentit írtam, egy kollega megírta, mi szerint korábban már levelezett velük erről és a hivatalos minisforum válasza a magyországról történő vásárlásra hogy
    -keressen másik gyártót. :D

Amit jó lett volna ha a cikk író kiderít és beleír a cikkbe, mielőtt felspanolja az irodákban dolgozókat. : (

Új hozzászólás Aktív témák