- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Játszás közben jött az az ötlet, hogy a titkos helyekről (amiket megtaláltam) csinálok ScreenShot-ot. Megvan az első.
Szerintem ez jó ötlet, mert én is megyek el titkos helyek mellett amiket esetleg más észrevesz... -
Incognito
senior tag
Az a poén az egyik képben, hogy épp az a rész előtt voltam, úgyhogy pont jól jött...
A varázslóm olyan kemény, hogy meg se érzi a falból kijövelő energiagolyót...
Ehhez is raktam fel képet, küldjetek ti is. Ha érzel rá késztetést, nyugodtan nyomogassátok a PrintScrn billentyűt...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Ha esetleg valaki csinálgat screenshot -ot, elküldheti nekem levélben, kirakom az oldalamra...
-
Incognito
senior tag
Na, hogy állnak a karakterek?
-
Incognito
senior tag
Patch (amire nem kell várni):
http://www.microsoft.com/games/pc/dungeonsiege2.aspx#downloads
http://www.pcdome.hu/download.php?id=2255&type=-1 -
Incognito
senior tag
Nem nállam van a router (hanem a szomszédnál és nem akarok bemenni hozzájuk, inkább lekapcsolom a villanyórájukat
). Azért akarom reset-elni mert nem tudok csatlakozni hozzátok és pár hsz-al lentebb irtad, hogy néhány port-ot forward-olni kell. Vagy szerinted nem a ruter miatt nem tudtam csatlakozni?
[Mod: tudom hogy kell reset-elni]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Nem tudok csatlakozni a router-hez. megvan az ip címe, beírom, kéri a jelszót és a pass-t, de nem fogadja el (pedig biztos hogy jót írok be). Van valakinek tippje?
-
Incognito
senior tag
Tud valaki egyáltalán valakihez csatlakozni és együtt játszani?
-
Incognito
senior tag
Gh0st van tipped?
[Szerkesztve] -
-
Incognito
senior tag
Nem tudok lemenni, mert az ajtó zárva. Ezt írja ki:
This door is locked. Is appears to be inscribed with anciente symbols.
Gondolom kell az a tárgy.
Mikor elöször beszéltem a fickóval, akkor valamit eldobott és én felvettem (remélem nem adtam el, bár az ilyeneket nem igazán lehet eladni...). -
Incognito
senior tag
Rápacsáltam! Nem tudok lemenni a katakombába. Havas pálya és a teleport mellett nem messze van egy jetárat, előtte egy fickóval. Beszéltem vele, adott egy tárgyat, de én nem mentem le hanem visszamentem a városba, és mire visszaértem a katakomba lejáratához a tárgy nem volt nállam. Kell egyáltalán valami oda? Mintha azt mondaná a csávó, hogy csak azzal a bizonyos tárgyal lehet lemenni. Találtam egy bug-ot ? Remélem nem...
-
Incognito
senior tag
válasz
Dying Fetus #516 üzenetére
Ezt már kétszer megkérdezték
A lényeg, hogy nem enged tovább, mert rab vagy. Vissza kell menned a városba, és beszélned kell egy nővel (ha szembeállsz a teleport-al akkor a jobbra lévő átjátón kell menni a nőhöz) és ő leszedi a nyakszoritófojtogató izét rólad. -
Incognito
senior tag
válasz
wolverine375 #451 üzenetére
Félrenéztem, mert nem mindegy, hogy éppen melyik varázslaton van. Így nekem is majd 300 fölött van.
-
Incognito
senior tag
Ti hogy a francba csináljátok, hogy 200-at meg 300.at sebeztek?
Én 23 -as szinten vagyok, de csak 153 -as a max sebzésem!!! -
Incognito
senior tag
válasz
wolverine375 #429 üzenetére
Tenksz a sekítséget...
-
Incognito
senior tag
A társ dolog megoldódott. Érdekes, hogy a város egyik részén (valami fógadó féle, felső szinten szobák vannak) találtam egy embert akinél megtalálható a két elvesztett társ (a fél óriás és az íjásznő).
Más:
Ezek a különféle tárgyak (lehet is kapni őket a városban egy csávónál, aki a szamár mellett áll). Mik ezek? -
Incognito
senior tag
Elindultam még a játék elején a félóriással, de nem igazán jött be. Lecseréltem az íjász hölgyre, de ő sajna meghalt és nem volt nállam újraélesztő tekercs. Találkoztam még kalandozásom során egy emberrel, de fullon volt a csapat és nem tudtam lecserélni a régit. A városban (ahol kezdődik a játék, ahol leraktam a félóriást) már nincs elvihető ember.
Kérdés 1: a városban nincs több ember aki felvehető?
Kérdés 2: ha a városban nincs akkor hol? -
Incognito
senior tag
Nekem meg mind a két rész + a kiegészítő is teccik!
-
Incognito
senior tag
Valóban kijött, de az eleje ugyanaz...
-
Incognito
senior tag
Esetleg megoszthatnátok velünk hogy honnan szermányoltátok...
Bővebben: link -> fórum - DS -
Incognito
senior tag
Megköszönném ha ezt bővebben megbeszélnénk a Fórumomon (mert ezt a témát nem tolerálja a PH jogosan). Csináltam egy külön DS topikot...
Remélem be tudom linkelni: Bővebben: link
Sajnos a szerver (DOX) nem engedi a belinkeléstItt a főoldal: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
CocooN-z #374 üzenetére
Pontosan ez az a játék, amiből sosem elég. Én az első résszel is jáccanék, ha lennének újabb küldetések, más helyszínek, újabb kalandok, rejtélyek, amiket meg kell fejteni. Az ember fantáziája határtalan. Éhezek az ilyen kalandokra. Nagyon bele tudom magam élni ebbe a környezetbe. Dungeon Siege Forever!!!
Riszpekt a fejlesztőket!
[Mod.: kijavítottam a rengeteg helyesírási hibát!!!]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Én a fileplanet-ről töltöttem le előbb és crc hibás volt a file (írtam is itt a fórumban), másodszorra már a gs ről jött le már jól (flashget-el). Valószínű mind a kettő jó, csak így jött ki. Másfél gigabájt egyben!!! Ekkora idiótákat.
Az elsővel szívtam sajnos. Biztos ott is jó volt, csak nekem szarul jött le... -
Incognito
senior tag
válasz
CocooN-z #356 üzenetére
Reményed beteljesült: Bővebben: link
Legalábbis nem írták oda hogy 2. -
Incognito
senior tag
Megint 1,5 Gb
. Lehet, hogy egy krekkel teljessé lehet tenni?
Utálom ezt a fajta letöltést. Miért nem rakják simán ki, hogy lehessen letöltőprogramokkal nekiesni. Parázok, hogy megszakad, de most hogy így belegondolok, a beta -nál is folytatta a letöltést (asszem)... -
Incognito
senior tag
Kaptam egy levelet és benne egy hírt, hogy le lehet tölteni a Dungeon Siege II Single Player Demo -t.
http://www.fileplanet.com/ Bővebben: link -
Incognito
senior tag
Ha megcsinálták rendesen a netes részét (azaz nem fagy ki) akkor szerintem bárki, de én mindenféleképpen bevállalom, hogy hoszt leszek.
A 4 emberes limitet remélem elfelejthetjük, mert már a beta teszt alatt (ha jól emléxem) megvolt a csapat (Aly Arkhon, Gh0sT, Mazka05 és jómagam)... -
Incognito
senior tag
''A hírek szerint a DsII best seller lett, a másik dolog az ,hogy a játék kiadási dátumot előrehozták és így 16-a lett''
Nem csoda, már a tesztverzió is hibátlan volt + jó az egész beetetése a népnek.
[Mod.: nem is tudtam, hogy lesz belőle film]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Ezt olvastátok:?:? Bővebben: link
Gh0st: Feltöltöttem Black Pako-t -> Bővebben: link -
Incognito
senior tag
Kijöhetne már valami demo. Nincs olyan játék amivel szivesen jáccanék, csak ez...
-
Incognito
senior tag
Ha valaki akarja nyomni bemelegítésképpen a DS LOA -t az szóljon itt, vagy a saját fórumomban...
-
Incognito
senior tag
válasz
AlyArkhon #311 üzenetére
Ha Gh0st r-a gondolsz, igen neki megváltozott az avatar-ja, de csak azért tehette meg, mert régóta itt van a PH -n és sok hozzászólása van. Valahol van egy ilyen topik ahol a szabájok le vannak fekteteve. Megvan:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=186531&arc=f
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=186532&arc=f
Szükséges feltételek:
- 600 napja reggelt nick és minimum PH! addikt rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek)
- 900 nap feletti user is kaphat ha elérte az őstag rangot és a Modok
egyetértenek a döntésben
- a PH! arculatába illő avatar készítése
- a Topicba csak a képet illeszd, és mellé a kérésed írd
- a Témához nem kapcsolódo hsz-eket azonnal töröljük
- ha segítség kell a képek elkészítésével kapcsolatban azt itt kérdezd meg: Bővebben: link
- ha valakit elutasítunk akkor 60 napon belül nem kérhet újra avatart
- az offolokat figyelmeztetjük és ha nem elég akkor bannoljuk
- a Topicban az ''up''-olás tiltva van -
Incognito
senior tag
Végre itt. Már nagyon régen nem jáccottam
.
Gh0sT: Úgy megváltoztál, hogy meg sem ismertelek az off topikban (biztos az Avatar teszi). Nem tudtam, hogy veled teszteltük a DSII -t. -
Incognito
senior tag
Nem tudja valaki, hogy mi lesz ezek után??? Most várnunk kell míg ki nem jön a demo vagy a teljes verzió? Az mikor lesz?
Tuttok ehhez hasonló játékot amivel lehetve jáccani? Dungeon Lords? Vagy valami?
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Most ránéztem én is és nekem is azt írja ki, hogy rossz a kulcs. Most akkor mi lesz? Lehet, hogy befejezték a beta tesztelését, de attól még lehetne tovább jáccani.
Perelni fogok.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Visszapörgettem a fórumot és találtam egy linket.
Bővebben: link
You can check any keys you've received from FilePlanet on our Betacenter Keys page.
Ráklikkoltam a linkre és kiadta egyből a kulcsot. Be se kellet jelentkeznem. Próba csereszne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- TV antenna és jelerősítés
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest