- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #382 üzenetére
PF! Kitől hallotad azt a marhaságot? Milyen madaraid vannak neked?
Én nekem bejön a DS 2 szerintem nagyon eltalálták! Jól össze gyurták a DS-est meg a Diablót! És nyugi fogsz te még látni DS2-es szerveren
És kb olyan lesz mint az első-ben legyilkolom a 74-es karakteremmel a 130-as csávót!
Jah ui: felveszlek a partnerek közé MSN-en!
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Nah megint hello!
Már egy ideje megvan a demo, de mivel folyamatosan programjaim vannak ezért nem tudok játszani... De amenyit tudok akkor ismerkedem a DS 2-vel..Haverom segitet elmagyarázni a storyt..( mert az angol tudásom nem valami dús) És akkor valami zsoldos katona vagy..És mit keres már röktön az a zsávó aki veled jön? Őt nem lehet kirugni a csapatból vagy eltávolitani? Én a DS 1-et is 1 karakterrel vittem végig mert így fejlődik a legtöbbet!
És ezt is úgy szeretném..
Egyébként akkorákat fogunk ezzel játszani hogy öröm lesz nézni!
-
Mazka05
őstag
Hello emberek!
Most jöttem vissza edző táborból meg ob-ról..és holnap megyek köv. edző táborba..Szóval előrébb hozták a megjelenési időpontot így 16 lett!
Addigra már vissza érek!
Szóval ahogy meglesz nekem pl:Ghost,X4nD3R és a töbiek akikkel játszotam majd nyomhatunk néhány partyt!
Gondolom benne vagytok!
Én mágus leszek szóval legyen egy közel harcos is!
Ghost gondolom te szokás szerint Combat magus én meg szokás szerint nature!
X4nD3R veled mvian? Eltüntél mint a pinty..Ghost úgy szint..
Hasznos kis oldal ez : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Megy egyántalaán valakinek a DS 2 ?
-
Mazka05
őstag
Ma party?
Én benne lennék csak elfoglaltságomban töltök is és azt nem fogom leállitani
-
Mazka05
őstag
Csá mindenki!!!
ma este party?Jó lenne!
-
Mazka05
őstag
Ma este lehet de nem igérem magam biztosra mert nem tudom mikor kell fogorvoshoz menem de SZÁMITSATOK RÁM ÉS NE LEGYEN FULL-ON A SERVER (vagyis ha nem magyar is van ott akkor kick ) tegnap este nem tudtam becsatlakozni a serveredre mert tömve volt.. Jah és mi van a természetmágiával néhány hsz-el odébb mondtál valamit csak hülye vagyok és nem tudom kihámozni
Nekem aszem 13-as !
elég gyenge még!
-
Mazka05
őstag
Nah van egy uj játék mert a régibe valaki minden lényt kiirtot a neve:
MAGYAROK
jelszó:
hardver -
Mazka05
őstag
Olvastam de azt hittem hogy az a Stronghold 2 vonatkozot vagy mire mert itt az szerepel: ''Aha az cool...DD
Nekem az 1 nagyon nagyon tetszet..
Nem tudod honnan lehet lehúzni a stronghold 2 -őt mert az már kint van..'' Bővebben: linkDe akkor léci magyarázd el hogy mi rosszat mondtam.... Mert ha minden legális akkor mi a baj vagy nem az? Ha tesztelésre jelentkezzel vagy mire akkor megkapod a játékot... most itt hol az illegális?
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Csákány mindenki engem is érdekelne a játék hogyan szerezem meg?
Ghost most segíthetnél... X4nD3R te is... Mert mindenhol csak a dollár jelet látok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest