- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
zazenke #10870 üzenetére
Olvastad @dodoroli hsz-t?
Ha igen akkor neki válaszolj légy szíves mert én amire írtam már több win 11 frissítés utáni gondnál volt megoldás.
Nálad is a friss win 11. Van?
Évekkel ezelőtt is első alkalommal az Android felöl, hogy elérjem a szg megosztást be kellett írni a gép ip címét és a jelszó párost. Utána többet már nem.
Windowsban vagy egy táblázat ahol ezek mentve vannak. Ha ott törlöm az Android box regisztrált Ip címét ismét kéri. De ez most nem rólunk szól. -
Tuto
aktív tag
válasz
zazenke #10752 üzenetére
https://www.zidoo.tv/Product/spec/model/Z20+PRO/target/uXoirEESmeVKKmVViAFMcQ%3D%3D.html
https://dune-hd.hu/?oldal=pro_vision_4k_solo
maradva a konkrét példánál, de biztos meg lehet vizsgálni más "rejtélyesen" hasonló modelleket, a ram meg egyebek megegyeznek, ahogy nézem.
A távirányító lehet csak infrás a Zidoonál, de ennyi. -
blakey
titán
válasz
zazenke #10722 üzenetére
Ha más nem akkor torrentes filmeknél divatba fog jönni
- AV1-et sem használják, pedig régóta jelen van, és jobb, mint a HEVC. A VVC (h266) is régóta elérhető, mégsem jelenik meg a napi használatban. A gyártók sem nagyon “pörögnek” rá. Aki takarékoskodni akar a hellyel, az átkódoltatja magának. A streamingnél hamarabb fog megjelenni, AV1 már elég népszerű -
blakey
titán
válasz
zazenke #10648 üzenetére
Dune HD Pro 8K Plus, figyelmen kívül hagyom a P7 FEL-t, streaming szolgáltatásokat, akinek az kell, annak a Homatics (Premier 4K Pro) + CE-NG a megfelelő. Hozzáteszem, hogy A streaming Android TV-n pocsék a webOS és tvOS-hez képest, pl. A Disney" nem veszi át normálisan a beállított feliratokat, sem a rendszertől, sem a központilag beállítottal sem egyezik, csak közel van hozzá, elméletileg nincs Atmos, de ezt nem tudom megerősíteni, Max minden esetben felirattal indul, manuálisan kell kikapcsolni, SkyShowtime esetében a felirat kikapcsolhatatlan, nincs HDR, és egyiknél sincs fps-váltás, mindezek az LG TV-n (bár fps-váltás itt sincs) és az Apple TV-n hibátlanok, minden jól működik, úh. én emiatt már egy ideje nem használom Android TV-n futó streaming-et.
A szoftver Android 11 alapó, amolyan keveréke a sima Android és az Android TV-nek, mivel TV-re optimalizált, de nincs Google hitelesítése, cserébe a Dune megoldott sok mindent, ahhoz, hogy jobb legyen a médialejátszás, mint a normál Androidon. A DMC SDR anyagok és kodekek esetében jobbnak tűnik, mint a CE, stabil, jól működik, nem volt olyan SDR anyagom, ami ne működött volna. VC-1 is hibátlan. ISO-ban a legjobb a CE és az Apple TV futó Infuse-hoz képest. Semmilyen ISO problémám nem volt, a Dolby Vision ISO-k is tökéletesen működtek, legalábbis az a néhány tesztanyag jó volt, CE-n és Infuse-on némelyikkel vannak problémák. Dolby Vision esetében valamivel jobban megoldott, mint Infuse-nál, de nem vagyok biztos, hogy valódi DV a konverzió.
Egyébként mindent visz, VS10 teszi a dolgát, HDR10+-t szépen átalakítja DV-be, ha a TV nem HDR10+ kompatibilis. A hangokkal sincs probléma, mindent kezel. Az S928X AI felskálázása nagyon jó, azt használom, mert egyáltalán nem problémás.
Az előre telepített alkalmazások minimálisak, szépen integrált SmartTube a YouTube-ba, engedélyezése után, első klikkel telepíti, Kodi is ilyen, de ott másik Kodit használok. Szépen fut, elég sok mindent tud, kb. ua., mint a Homaticsokon is, többet nem tud. Spotify is jól működik, X-Plore fájlkezelő is rendben van, AirPlay is működik, AirPin Pro engedélyezve, telepíti és működik. Kb. ennyit használok, ezek jól működnek. Elméletileg minden app esetében működik az FPS-váltás, de pl. a Kodi nem azt írja ki, viszont semmilyen akadást nem láttam és máshol is olvastam, hogy tudják az alkalmazások, nem is kell nekik engedélyezni. Műszer hiányában nem tudom megerősíteni, mindenesetre, teljesen jól használható a Kodi és a SmartTube. Ahogy a jobb hangminőséget is megoldották az Androidot megkerülve, így el tudom képzelni, hogy a háttérben a videókat is valahogy a megfelelő fps-re igazítja, de erről nem tudok semmit, tehát a 25 fps anyag, 60Hz-en is akadásmentes, amit még nem tudok felfogni, mert hibáznia kéne, de nem találtam, nyilván a 23,976 és 24 fps problémamentes.
Ha nem kell a teljes DV-támogatottság (P7 FEL), nem kell a streaming, megfelel az a felemás OS, akkor egy jó eszköz, erős, gyors, és nem mellesleg az eddigi leghűvösebb lejátszóm, többnyire 29°C körül van, nem nagyon láttam nagyobb számokat, de nyáron lehet, hogy lesz az 35°C is.
Ennek fényében érdemes lejátszót választani. Most egy darabig tesztelem, használom aztán meglátom, hogy marad-e véglegesnek vagy megy vissza valamelyik Homatics.
-
m165le3
tag
válasz
zazenke #10319 üzenetére
Nekem számít hogy egy kompakt készülék kinézete legyen, hogy ne kelljen külső merevlemezt rákötni külön táppal, hogy van rendes ki-be kapcsolás távvezérlövel és egy mechanikus hálózati kapcsoló, hogy jó a lejátszó magyar nyelvű menüje, és nem csak a lejátszóra gondolok hanem a beállításokra is.
Hogyha valamit elbaltázok akkor bármilyen régebbi firmware -t telepíteni lehet.
Van menüből root ami pl. elengedhetetlen volt a transmission elindításához.
stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest