- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
titanium_100 #10717 üzenetére
én úgy tudom hogy a közelgő s905x5 fogja ezt már tudni de még egyik gyártó sem adott ki bárki által megvásárolható ilyen lejátszót . de készen van és az sdmc már be is mutatta kiálításon. és a következő hónapokra igérik a pletykák
-
arcitec
addikt
válasz
titanium_100 #10717 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne, bár még nem akadtam erre a formátumra és kérdés(részemről) hogy lesz-e tartalom egyáltalán. Továbbá kérdés, hogy érdemes-e
lejátszóra várni, bár talán a következő fokozat talán ez lehetne. Lásd legutóbb kiadott Dunék is elérték a 8K-t és innentől, vagy feljebb lehetne értelme a H266-nak.
Korábban talán itt valaki említette, hogy mintha az Ugoos-tól jöhetne az első...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest