- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6709 üzenetére
Akkor te is jól végigmentél a lejátszókon.Nekem Realboxom van ahhoz egy nem túl acélos táv van szóval ez ügyben(légegér/világítós táv) nincs tapasztalatom.
Remélem valaki segít majd akinek ilyenek vannak.
-
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6693 üzenetére
Bemész a beállításokba lecsekkolod, ha van net a Duneön automatikusan felkínálja a legfrissebbet.
Nem kell félned a Beta-tól,mindig a legutolsó stable fw-re épül. -
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #6620 üzenetére
Tudom, nekem ez előtt egy 50-es Samsung plazmám volt. Télen öröm volt elmenni előtte
Egyébként a hatalmas jelzőt nem a 85-ösre értettem, hanem egy valóban hatalmasra. Vászon méretűre, amit nem gyártanak szériában. Azért az enne szépen. Az ár/érték arányt meg úgy értettem, hogy hiába megy lefelé az áruk, a minőségük is egyre sz@rabb. Minél nagyobb egy panel, annál több hiba van benne (bevilágítás, felhősödés, szürke színű fekete). Hacsak nem OLED, de az egy külön téma.
Nekem egyébként Benq projektorom van, és ugyan nincs benne sok óra, de eddig hibátlan (négy év alatt). Csak egy jó vászon kéne, de most más projekt van. -
BBéci
legenda
válasz
stemplar07 #6578 üzenetére
Dune lejátszókat használok 7 éve, nem szeretnék másra váltani, de amiket felsoroltál, azokból csak a menürendszerrel szoktam találkozni, a másik háromról azt sem tudom, micsodák.
-
BBéci
legenda
válasz
stemplar07 #6576 üzenetére
Mely szolgáltatásait szereted a Dune-nek?
-
BBéci
legenda
válasz
stemplar07 #6547 üzenetére
Egyrészt a 21:9 képarány nem véletlenül uralkodó a mozifilmek között. Sokkal kellemesebb az ember idegrendszerének, másrészt a filmek alkotói végig abban gondolkodtak, úgy komponáltak.
Ha nagyítod, akkor egyrészt képtartalmat vesztesz, másrészt skálázásra kényszeríted a lejátszót, aminek következtében nem a natív felbontást látod, hanem egy átméretezett képet.
Aki komolyan gondolja a házimozizást, 21:9 arányú vászonra vetít, netán ISCO lencsét használ.
Szerintem a nagyítás (zoomolás) nettó barbárság.
Valamint ha ingyen adnának egy 75 colos tévét, akkor sem nézném, maradnék a vetítésnél.
De természetesen mindenki úgy élvez, ahogy tud. -
BBéci
legenda
válasz
stemplar07 #6545 üzenetére
"kifizettem a 75"-t"
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #6541 üzenetére
Zoom alatt mit értesz
? Ha arra, hogy lehet-e nagyítani akkor Igen sőt kicsinyíteni is!
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #6541 üzenetére
A 2-esre igen a válasz, én is azt használom, mivel nem működik a mark.it plugin. A többire nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest