- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
-
-
Csabi1984
addikt
válasz
#56816198 #6580 üzenetére
Szerintem is jó az óra
Előbb húznám ki ha zavarna a fénye mint, hogy fogyaszt-e vagy sem. Szerintem az állandó ki-be húzogatás sem tesz feltétlenül jót bármilyen eszköznek.
Persze ha elmész több napra akkor jó kikapcsolni amit lehet!
Nekem külön kapcsolós elosztó - hosszabbító van így nem kell kihízni csak lekapcsolni az adott csatlakozó részt.
Amire figyelni kell vannak olyan eszközök amik áramszünet után visszajőve az áram az adott készüléket nem csak készenlétibe teszi hanem be is kapcsolja ( Pl TV, médialejátszó) -
Csabi1984
addikt
válasz
#56816198 #6509 üzenetére
A regisztrációs kártyás termék legalább 7000 Ft-tal drágább ezzel tudsz regisztrálni olyan Synology fórumhoz ahol szaksegítséghez juthatsz hozzá mit és, hogyan lehet megcsinálni! De mivel van itt Synology forum ahol egymásnak segítenek az emberek, erre a kártyára plusz nem érdemes költeni!
Egy kis félreértés van
A NAS nem tudja azt megoldani, hogy egy Dune lejátszót SMB képessé tegyen.
A Nas egy otthoni szerver amelynek funkciója a Fájlkiszolgálás, médiaszerver és egyéb finomságok. Szóval nem a Dune-re kell a tárhelyedet csatlakoztatni hanem a NAS-ra ami a hozzáférési pont!
Azért választottam a NAS-t mert a Számítógépemen is vannak megosztásaim (Bluray, 4K) Na már most ez csak addig érhető el míg a PC be van kapcsolva. Ha veszek egy 1 lemezes NAS készüléket és veszek hozzá 2TB-os HDD-t netán 3 TB-osat még mindig benne vagyok az árban. Ha veszek egy drágább médialejátszót csak az SMB miatt ki tudja mivel szembesülök azután? -
Csabi1984
addikt
válasz
#56816198 #6507 üzenetére
DS118 (Reg kártya nélkülit) NAS készüléket vásároltam. 3.5-ös HDD-t a mellékelt csavarokkal tudod rögzíteni, de beletudsz tenni 2.5-ös HDD-t de ahhoz külön kell venni hozzá kiegészítőt.
A készüléken van még db USB 3.0 csatlakozás amit szintén megtudsz osztani..
Ami nagyon fontos, hogy amit beleraksz HDD azt a saját rendszer kialakítása miatt törli a tartalmat!
Sokat vacilláltam, hogy kell nekem NAS? De gyerekjáték a beüzemelése és magyarnyelvű!
Még egy kiegészítés a Dune-ből ami támogatja az SMB-t alapból az a közel 110 ezer forintos készülék (Dune HD Pro 4K II) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest