- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
beleriand72 #8251 üzenetére
A Pro Vision 4K Solo az újabb, konkrétan az a Pro 4K Plus II utódja. Utóbbit már nem is nagyon találsz sehol. A hivatalos forgalmazók listáját itt találod.
Én decemberben vettem a saját Pro Vision 4K Solo-mat. Kb. azt hozta, amit vártam, vannak idegesítő dolgai, illetve a felhasználói felület/jukebox sokak szerint nem mondható épp frissnek és trendinek, de ettől függetlenül szerintem rendben van, teszi a dolgát. Az akkori állapot szerint voltak sutaságai, pl. Dolby Vision lejátszás kapcsán, amit pl. a most január elején kijött firmware javított, de van helyette más, új sutaság. Nyilván folyamatosan reszelgetik, de mindenben tökéletes lejátszó szerintem amúgy sincs. Nem valószínű, hogy ez a legjobb ár/érték arányú modell, de amúgy szerint korrekt vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Háztartási gépek
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest