- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A karcsúság ára
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
traktorgumi #74 üzenetére
Hmm... és hmm.. meg mégeccer hmm.
offtopic (nem technikai jellegű) agymenés tőlem:
Én meguntam a PC-s filmezést, még úgy se okay, ha TV-re van kötve. Macerás. A DLNA ócska szabvány, a TV-k nem ismernek (szándékosan) viszonylag gyakori formátumokat, ezért a playerük nem frankó. Ha meg HDMI-n kötöm össze a PC-vel, akkor az nem komfortos. Most vegyek távirányítós cumót? Vagy építsek HTPC-t? Meg tökölődjek mindig a frekikel/üzemmódváltással mikor filmet akarok nézni kadenciahelyesen?
Hát nem, pont az ilyen helyzetre találták ki a média playereket. Nyomkodom a távirányítón a gombokat oszt megy a film, ne kelljen már előtte varázsolni annyit meg kapcsolgatni. És persze utána se.
Körbeszagoltam a piacot, és arra jutottam, hogy vagy Popi, vagy Dune. Az utóbbi mellett voksoltam, egy Smart H1-et vettem. Nem okozott csalódást, mert azt és úgy tudja és nyújtja ahogy vártam.
Ha filmet akarok nézni, akkor azt teszem. És rögtön. És nem kell a formátumokkal, a csatlakozással, a médiával, a beüzemeléssel vagy bármi ilyesmivel foglalkoznom.Eredetileg azért is néztem be e topicba, mert a jó tapasztalatok alapján ezt a Dune modellt akartam ajánlani az olcsóbb kategóriában ismerősöknek. Meg a sógoromnak is akarok venni egyet ajándékba, a 102-re gondoltam.
A H1 után nagy volt a bizodalmam a Dune-ben, gondoltam kevesebb mint fele pénzért is árulnak azért valami használhatót jó minőségben.Nos, aszem tévedtem. Marad a Lite az olcsóbb kategóriában, még kapni néhány helyen és annak nincsenek ilyen nyűgjei. Amúgy röhely, 2011 első felében dobták piacra és soha nem voltak hang problémái.
A másik fele a történetnek meg az, hogy a Popi is kihozta a V8-at, ugyanazzal az olcsóbb procival mint amivel a Dune VT sorozat is készül. A hang problémáktól ők is ugyanúgy szenvednek, tehát valszeg a Sigma CPU a bűnös.
Bár ez azért nem kevéssé ciki, a két, prémium kategóriában jó nevet szerző, túlképpen holtversenyben elsőnek mondható gyártó szénné égeti magát a Sigma 867x sorozatú médiaprocijai miatt a közép/alsó kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Tesla topik
- Analóg fényképezés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- A karcsúság ára
- Robogó, kismotor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest