Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ejelhar

senior tag

válasz traktorgumi #34 üzenetére

Ez a vélemény olyan, mintha a konkurencia írta volna:-)

Az a baj vele, hogy kevés benne a konkrétum, tehát nem lehet sem bizonyítani, sem cáfolni, egyáltalán vizsgálni.

Nekem ugyan nem TV-102-es tipusom van, hanem Smart H1, de ebből a szempontból mindegy, mert az általánosságban kritizált tulajdonságoknál nem jelentkezik a különbség.

A kezelőfelület kiforratlanságát említette az idézett hozzászólás, nos, szerintem pont fordítva. Jó, kiforrott, tetszetős, praktikus. A használata pedig -szerintem- nem nehézkes, hanem fordítva, minden kézre áll, könnyű és logikus.
    Egy kritikát ezzel kapcsolatban azért megejtenék, a player funkciók (play, stop, chapter váltás, előre és visszatekerés) a távirányítón nem állnak kézre, legalábbis sötétben, vakon kezelve.

Említi a támogatott formátumok szűkösségét. Nekem eddig egy avi filet nem sikerült lejátszanom, az valami egzotikus codeckel volt megáldva.
    Mkv vagy mov, vagy mp4 vagy iso, vagy blue-ray file struktúra eddig minden cafrang nélkül ment rajta.
    Az említett egy avit nem volt hajlandó lejátszani, illetve néhány más avinál kiírta, hogy ne teljesen támogatott formátum, hibák lehetségesek. De nem tapasztaltam hibát.
    Illetve igen, olyan sérült aviknál, amikbe a PC playerei is belehalnak. A Dune ilyenkor ugyan nem fagy le, de egy újraindítás azért kijár neki.

A másik problémám az volt még vele, hogy a kollégám DVD-ből összefűzött vob file-okat eggyé, nos, ezeket lejátszotta ugyan, de mindig az első hangsávval, nem lehetett hangcsatornát váltani (PC-n a KMPlayernek ugyanez nem okoz gondot).
    Persze ha az eredeti iso file-t, vagy USB-s DVD meghajtóról az eredeti médiát, vagy az átmásolt DVD file tartalmat játszom le -ahol ugye mellékelve az ifo file a vob mellé- akkor ez a gond nem jelentkezik.

A gyorsaságát is érte kritika, erről nem tudok nyilatkozni, a H1 gyors, lehet, a TV sorozat ebben tényleg nem szerepel jól. Ezt majd egy TV tulaj fórumtárs megerősíti vagy cáfolja.

Az alkalmazásokat el lehet távolítani, de a kritika azért jogos e tekintetben, mivel gyári support erre nincs.

A firmware megint csak úgy általánosságban van kritizálva, konkrétum nélkül. Én ezt egyébként pont fordítva gondolom, pont a kiforrott és a szükséges mértékben frissített firmware miatt érdemes megfizetni a Dune felárát más playerekhez viszonyítva.

Új hozzászólás Aktív témák