Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
vargaaron
újonc
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy megvalósítható-e az alábbi teóriám:
Olyan dual sim-es telót néztem, ami támogatja az nfc-t (konkrétan a HTC e9+-ot). Azért lenne szükségem ilyen készülékre, mert két előfizetésem van jelenleg, de csak az egyik fut az én nevemen. A továbbiak megkönnyítése végett legyen ez az 1-es előfizetés, a sajátom pedig a 2-es előfizetés. A 2-es előfizetésem már ezer éve megvan, a számom hozzánőtt a szívemhez, nem szívesen válnék meg tőle. Ezzel az előfizuval tudok mobil paypassolni, amit szintén imádok. Azonban egyéb okok miatt kellett kötnöm egy új előfizut, (1-es), amihez nem tudom hozzárendelni a bankadataimat a mobil paypasshoz, mivel nem az én nevemen van. Úgy tervezem, hogy a saját előfizumat átalakítom feltöltőkártyássá és ráteszek pár száz forintot, míg az 1-es előfizuhoz tartozik egy adag mobilnet, amit tudok használni. Így a régi ismerőseim tudnak hívni a 2-es számomon, míg én az 1-esről tudok hívást indítani.
És itt jön a kérdésem: lehet e úgy használni a mobil paypasst (konkrétan az nfc-t), hogy a mobilnet nem azon a kártyán van, hanem a másikon? Külföldi fórumokon utánaolvastam, de megnyugtató választ sehol sem találtam. Ha valakinek van tapasztalata ilyen témában azt szívesen meghallgatom
Előre is köszi!
Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- IPhone 11-hez használt tokok és lighting adat és 5 db töltő kábelek eladók egyben.
- Samsung, Honor, Vivo gyorstöltő adapterek kábellel - Szép állapot
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Aramid, Carbon, Pitaka tok - Újszerű
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszi!