- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla23
csendes tag
válasz
Arvernia123 #86 üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a problémád, de igen lehet. Én most lőttem be a pinnacle pctv pro-mat, mert a win7 64 bit már nem támogatja driver ügyileg. A lényeg, hogy a 4.2.2-es dscaler simán felismerte csak annyi, hogy a tunernél nem az alapértelmezett MT2032-est hagyd hanem a MT2050[PAL]-t válaszd.
Ezután ha nem lenne semmi csak zöld hiába lőtted be jól a csatorna frekit, akkor próbálgasd újraindítani windowst. Ja és persze rendszergazdai módban fusson mind a telepítés mind a program. Sőt az se árt ha mondjuk a c:/Dscaler helyre teszed nem a Program Files(x86) közé. Meg én letöltöttem egy driver signature enforcement nevezetű progit amivel test módba tudtam kapcsolni a windowst. Nekem utána lett jó. Gondolom elfogadta a drivert, de lehet semmi köze hozzá. Audiot meg line-in-re kell kötni hátul és bekapcsolni az audio kezelőben.
Én inkább azt kérdezném, hogy Direct3d felület miért olyan rossz? Pixeles inkább meg mintha szellemképes is lenne. Nincs valami beálítás, hogy olyan tiszta legyen, mint az overlay?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest