- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla23
csendes tag
válasz
Arvernia123 #86 üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a problémád, de igen lehet. Én most lőttem be a pinnacle pctv pro-mat, mert a win7 64 bit már nem támogatja driver ügyileg. A lényeg, hogy a 4.2.2-es dscaler simán felismerte csak annyi, hogy a tunernél nem az alapértelmezett MT2032-est hagyd hanem a MT2050[PAL]-t válaszd.
Ezután ha nem lenne semmi csak zöld hiába lőtted be jól a csatorna frekit, akkor próbálgasd újraindítani windowst. Ja és persze rendszergazdai módban fusson mind a telepítés mind a program. Sőt az se árt ha mondjuk a c:/Dscaler helyre teszed nem a Program Files(x86) közé. Meg én letöltöttem egy driver signature enforcement nevezetű progit amivel test módba tudtam kapcsolni a windowst. Nekem utána lett jó. Gondolom elfogadta a drivert, de lehet semmi köze hozzá. Audiot meg line-in-re kell kötni hátul és bekapcsolni az audio kezelőben.
Én inkább azt kérdezném, hogy Direct3d felület miért olyan rossz? Pixeles inkább meg mintha szellemképes is lenne. Nincs valami beálítás, hogy olyan tiszta legyen, mint az overlay?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest