- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, akkor én leszek a második halottidéző.

A válasz pedig röviden az, hogy mindez szerencsére admin-felületen is elintézhető: a megfelelő view-nál a "Fields" résznél kattints az ImageField meződ nevére, ekkor megjelennek az ehhez tartozó beállítások - itt görgess le egészen a legaljáig, a "Format" részhez, itt valószínűleg nálad jelenleg a "Generic files" van beállítva. Ezt változtasd meg úgy, hogy a Lightbox-hoz tartozó formátum jelenjen meg - remélem van is ilyen! Colorbox-nál rengeteg formátumot be lehet állítani, (nekem ezzel van tapasztalatom), így a kép kattintásra egyből a Colorbox-vásznon jelenik meg, plusz szépen együttműködik az ImageCache modullal (ami szerintem kötelező darab). A Colorbox-ot egyébként is nagyon tudom ajánlani, szépen testreszabható. De remélem, Lightbox-szal is meg tudod oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Napelem
- Mazda topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest