- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem nagyon értem, miért nem frissítették még mindig a drupal.hu-n a 7.19 verzió óta a fordítási linket 7.22-re, pedig már egy ideje megvannak a fordítások...
http://ftp.drupal.org/files/translations/7.x/drupal/drupal-7.22.hu.po
ez lenne a jó cím.
Szóval tényleg a localize.drupal.org-ról érdemes letölteni.Igazából jelezni kéne nekik a hibát a fórumon, de most lusta vagyok.

Amúgy jeleztem már pár hibát, és akkor általában gyorsan intézkedtek, szóval odafigyelnek a visszajelzésekre. Gondolom ez vmiért elfelejtődött, ők is emberek. (és hozzánk hasonlóan kockák
)(#553) Ablakos :
A topic-összefoglalóban lévő szakirodalmakat érdemes lenne megnézned, a Nagy Gusztáv-féle jegyzetek pl. jól összefoglalnak rengeteg dolgot, tök érthetően. Haladóbb témakörökhöz is találhatsz hasznos infókat az ottani linkek között (legalábbis én ezeket tetettem be az összefoglalóba, biztos még számtalan hasznos szakirodalom van Drupalhoz, érdemes is lenne bővíteni a listát (csak mostanság nem Drupalozom aktívan)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)