-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Nem tudok rendelni a TinyDeal-ről. Mindig ez az üzenet fogad:
Sorry! Your billing country is not equal to geolocation country(IP address). Please recheck it and correct your billing address, then try to pay again. Thanks!
payment failJárt már így valaki? Az igazság az, hogy külföldről (Svájc) próbáltam magyar kártyával fizetni és magyar címre küldeni, így elsőre még értem ezt az üzeneted. Ezek után hazaszóltam, hogy otthonról intézzék a dolgot, kipróbáltuk az én kártyámmal, azzal sem működött otthonról, aztán kipróbálták otthonról saját kártyával, úgyis ez az üzenet fogadott. Valakinek ötlete van?
-
Squirrel
őstag
Tinydeal-en nézem, hogy a német raktárból relatív gyors szállítási időt ír magára a gépre, viszont a tartalék akksikat, lapátot, motort azt Kínából szállítanak, a lítiumos akksi miatt a DHL-t nem engedi választani, marad a sima légiposta. Annak a szállítását 15-30 napra, illetve csúcsidőszakban (karácsony az gondolom erősen az) még tovább. Aki már rendelt onnan, az tapasztalta, hogy tényleg inkább 4 hét a szállítás, mint 15 nap?
-
Squirrel
őstag
válasz
Jackal2 #8095 üzenetére
Mikor rendelted meg? A karácsony miatt kérdezem, hogy kipostázzák-e addig :-)
Nézegettem más lehetőségeket is ebben az árkategóriában, főleg olyat, ami real-time kamerás képet is küld, de nem nagyon találtam jobb ötletet.
Ha ezt rendelem végül, rendelek vele tartalék akksikat meg motort is. Első kopter lenne :-)
-
Squirrel
őstag
válasz
Jackal2 #7893 üzenetére
Sziasztok!
Valószínű én is rendelnék egy V686-ot, csak nem jövök rá, hogy mi a különbség a v686G és a sima v686-os között. Nekem csak a mellékelt memóriakártya mérete 2 vs 4GB tűnt fel.
Tapasztalat mi ezzel a kopterrel? Teszteket olvasva ott jókat mondanak róla ár/érték arányt nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged