- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
válasz
Celtis #72815 üzenetére
Köszönöm az infókat mindkettőtöknek.
A kilátókkal kapcsolatban még érdekelne, hogy mennyire tudja elveszíteni / visszaszerezni a jelet? Ha ugye körbe reptetem egy kilátó tetejéről, ahol körös körben oszlopok vannak, attól, hogy pár másodpercre elfedi az adót egy vasoszlop, egyik drón sem fog megállni / visszatérni jelvesztés miatt, ugye? És kb hány másodpercet bír ki így jel nélkül? (Mondom, hogy laikus vagyok, na)
A 250 g súlyhatárt valójában csak amiatt kérdeztem, mert azt hallottam valahol, talán itt, hogy egy csomó országba nem engedik be repülőn a poggyászban sem a 250g nettó tömeg (akksi nélkül) alattiakat. Talán itt olvastam. De akkor ahogy duni84 írta, ez nem egy jellemző probléma, csak emiatt nem kell kicsit venni kirándulásokhoz.
Viszont Celtis azt írja, hogy számít a méret a természetben, miközben duni84 pedig azt, hogy a méret simán feláldozható a jobb minőség érdekében. Szóval most megint ott vagyok a méretet illetően, mint az elején.
-
Dyraxx
tag
válasz
Celtis #72809 üzenetére
Köszi a segítséget..
Mindig visszaolvasok, mielőtt kérdezek, de valahogy nem találtam meg a választ. Most sem találom. Hobbi célú dronedeploy, használt drónok, Lidl drón bohóckodásra, pezsgőcipelés, barátnak ajándék nem tudni milyen célra, stb.Lehet hogy másodszor is elsiklottam az általad említett poszt felett?
-
Dyraxx
tag
Sziasztok!
Teljesen laikusként kérnék tanácsot. Kirándulásainkat szeretném megörökíteni, ehhez keresek valami drónt. Ha jól hallottam, 250g alatt kell lennie (akksi nélkül), hogy tudjam külföldre is szállítani poggyászban repülővel, ez is egy faktor lehet, illetve ez alatt nem kell vizsga rá ittho, csak reg. Amit találtam eddig, az nem túl sok, a DJI Mini 2 ill. Mini 3 pro, és az Autel Nano+.Tudtok esetleg más hasonló kaliberű, videózásra, fotózásra alkalmas drónt ebben az árszegmensben (vagy lejjebb?)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest