- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vgyuri2
csendes tag
válasz
zoli03 #48822 üzenetére
Hát ez nem a Grál lovagok egyesülete.
https://www.scamadviser.com/check-website/uavflagcenter.club
Ha nem 90% engedményt kinálnak, hanem 50et, nem kezdek el gyanakodni.
Mondjuk a bankkártyám biztonsági kódját akkor sem adtam volna meg. De vigyázzatok, a Hollandiába bejegyzett site DJI hivatalos oldalnak titulálja magát, marha nagy DJI logóval.
-
Vgyuri2
csendes tag
válasz
zoli03 #48822 üzenetére
Azt te sem gondolod komolyan, hogy én ezt feltétel nélkül elhittem, azért kérdeztem rá. Black Fridayban előfordulnak 90%-os engedmények becsali hülyítésnek, 1-2 darab. 5 perc alatt elmegy és utána kiírják, hogy "Sold".
De ezt már egy hete lehet rendelni. És a közvetlen bankkártyás fizetés is gyanús.
-
darksamu
csendes tag
válasz
zoli03 #48822 üzenetére
Van Mavic Pro Platinum is
És ahogy nézem, már 961 darabot adott el belőle (legalábbis a számláló szerint)
Szerintem ha egy páran bedőlnek és kifizetik, akkor legalább a csaló tud venni magának egy drónt. És esetleg egy küld majd egy fényképet a 'szponzoroknak', akiket lenyúlt...
-
varadigabor
senior tag
válasz
zoli03 #47984 üzenetére
Jó nagy divat lett a rendelgetés,Indexen is volt cikk, ráadásul a 2 legrosszabb webshopot ajánlották rajta
Most nézzem banggoodon már 4 éve is rendelgettem
Szerintem annyira nem fognak foglalkozni vele hogy megállítsák, mert értékben nem nagy dolgok. Nagyobbakra ugyan úgy megy az áfa.úgy is minden kínából jön. Kereskedelemben így is ember erő hiány van, postázásért meg tuti kap valami pénzt a magyar posta is.
-
Allien
veterán
válasz
zoli03 #47482 üzenetére
Elvileg stabilabb, kisebb a jello hatás. Szerencsére, a Bugs 3 kompatibilis 1806-s motorral van felszerelve. Ami rá megy erre biztonságosan, az a 6-7 colos propellerek (6045 vagy 7045). A 8 coll már nagyon határ eset. Nem ér a házhoz, de nagyon közel van hozzá. Ráadásul, ha magas a propeller középső része, már fel se lehet fogatni. Azért ajánlottam amit linkeltem, mert küldenek hozzá egyből leszorító anyát is, más verzióban külön kell megvenni ezt is. Vagy, maradsz a gyári propellereknél, ami ugye kényelmesebbnek tűnik. Csakhogy, árban ugyan annyi. Ráadásul, a linkelt 3 ágú több színben is választható, ami növeli az orientációt (azaz könnyebben beazonosíthatod, merre van az eleje), ha vegyesen használod, azaz egyből 2 garnitúrát veszel, egy pirosat, meg fehéret.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
zoli03 #46904 üzenetére
Sziasztok, még új vagyok ebben a drón témában, de szeretnék folyamatosan fejlődni, úgyhogy a Cheerson CX-10 mellé vettem egy használt Nihui u807-et, amit láttam, hogy többen használtak közületek is. Találtam hozzá használati utasítást is, de a google fordítós angolon elég nehéz eligazodni. Az lenne a kérdésem, hogy a kezdő/haladó módok között hogyan lehet váltani? Van egy gomb felül, ami elvileg az alap sebességet változtatja a használati utasítás szerint, de nem tudom, hogy ez számít-e annak. A Cheersonon az egyik kart kellett benyomni, hogy módot váltson.
A másik kérdésem az lenne, hogy az FPV Freerideren kezdtem el gyakorolni (a távlati cél egy racing drón
), de egyelőre még nincs távirányítóm, úgyhogy egy xbox távirányítóval nyomom, jobb-mint-a-semmi alapon. Szerintetek van értelme azzal gyakorolni, vagy annyira különbözik a távirányítós irányítástól, hogy inkább csak ront a helyzeten?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
zoli03 #46895 üzenetére
Az i6X az i6 újabb verziója. Amúgy a kettő között nincs nagy különbség, sőt egyelőre az i6 többet tud a nem gyári FW-el.
Az, hogy iRangex vagy Flysky a rászitázott márka, az tökmind1, ugyanaz csak átmatricázva. A különbség a vevőkkel van.
iA6B nagy vevő nagy hatótávval, x6b kisebb vevő közepes hatótávval, az A8S meg egy kalap szar, az enyémet mérgemben eldobtam.Ha kíváncsi vagy a flysky vevőkre, itt van egy listám. Alul váltasz típust. Arra, hogyan kell vezetékkel vagy drótnélkül rákötni a távot a PC-re ezeket olvasd el, azok közül is az első cikk a fontos. De akár mobillal / tablettel is szimulátorozhatsz.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
zoli03 #46372 üzenetére
Az iSDT Q6 50, az SC-608 40 körül szokott lenni akcióban. Akció nélkül 60 és 45.
Persze aztán van még akciósabb ár, amikor GB a BG-nek akar odapörkölni és vice versa, de az ritka.Most nézem h két hete annak örültem h a Gearbest 49-ért adja a Q6-ot.
-
Allien
veterán
válasz
zoli03 #46183 üzenetére
MJX Bugs-hoz most szerintem Original MJX B3 - 018 7.4V 2300mAh 25C LiPo Battery Gearbest-n verhetetlen a kb 13 dollárért. Ráadásul, a Bugs 2-be is bele illik! XT30 csatis, mókolás nélkül bele mehet... De, még nem tudtam bevetésen kipróbálni.
Példul, a Charsoon 7.4V 2200mAh 2S is jó, de az XT60-s, a Bugs 3-t át kell alakítani hozzá, vagy, Charsoon 7.4V 2600mAh 2S 60C, de ez már eléggé kilóg, pont a bugs végéig ér, azaz, kell neki egy kis segítség, hogy bent maradjon. -
cd334
tag
válasz
zoli03 #44038 üzenetére
Igen. Bár én az eggyel erősebb változatot használom belőle. De ez kicsit jobban meríti az akksit, érezhetően jobb mint a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest