- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sanyo77 #11599 üzenetére
Mindegyiken szar, mert a gép a nagy semmiben repül, nincsen viszonyítási pontja, mert nem rendelkezik azokkal a segédberendezésekkel ami ehhez kellene. Egy dolgot tud, egy egyenes felületről szállt le, szóval az az egyenes, ehhez képest stabilizál, ennyi.
A nagyobb gépek bekapcsoláskor GPS vagy GLONASS műholdakat fognak, kalibrálni kell az iránytűjüket, kommunikálnak oda-vissza a távval (már amelyik), tehát ők léteznek a térben tényelegesen is.
Egyébként nem csak a hedaless hanem a return to home sem működik. Persze a gép próbálja megjegyezni merre ment, de ha egy két meredekebb manővert bele teszel már full megzavarodik és ha benyomod az rtht, általában elmegy a fenébe, te bepánikolsz és kész is az elvesztés.
-
kokimy
csendes tag
válasz
Sanyo77 #9867 üzenetére
Köszönöm, akkor figyelem, biztos le lesz még árazva.
Más ajánlott kategória a kritériumaim alapján? Biztos, hogy nem csak az U807 van. Nem leárazott esetleg? Jah, és legyen benne erő, ne legyen gyenge gép, egy kicsit nagyobb kapacitású akksit vigyen el. És nem kell rá kamera, mert az csak plusz súly, ami ebben a kategóriában úgy sem készítene értékelhető képet. Kritériuaim.
-
Imy
veterán
válasz
Sanyo77 #9525 üzenetére
Én is U807-re pályázok perpilanat, kivéve ha esetleg lesz valami jobb ajánlat. Nekem tetszett, de megszökött.
Én még várok vele, mert nincs 22$ alatt, ami azt jelenti, hogy így ÁFA terheli, ha elkapják. Mivel nagy, így esélyes.
Banggood: 37.39$
Gearbest: EU 32.17$ (nincs raktáron), kína 37.29$Itt jegyzem meg, hogy többen 21$ + 8$ szállításért rendeltünk a gearbesttől, illetve bangoodon is volt akcióban, ahol 22$-ért jutottak hozzá (-5$ kupon).
Szóval én várnék, mert tuti lesz leárazás januárban, amikor nem pörög az eladás. Most még sztem nincsenek azok a nagy akciók, mivel az emberek várnak a karácsony utáni akciókra.
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Sanyo77 #9358 üzenetére
En utana vagy egy U807-et (sportos) vagy egy MJX X600-at (nagyobb, lehet kisebb kamera) javasolnek. Aztan, ha ezekkel jol megy, akkor mar mehet a brushless.
Az U807-bol sok volt a flyaway, de szvsz mas, sportosabb kopterrel is ez lett volna.
@ Jackal2 - ez a jegesedes. Fix szarnyu gepeknel pl a nagy utasszallitok futoszalak vannak a szarnyakban ennek megakadalyozasara.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sanyo77 #8193 üzenetére
Nagyjából, de a gyáriak is, csak jobb a minőség. Ahol elválik a búza az ocsútól, az egy sokkal magasabb árkategória, 70-80.000 fölött (most csak az alapgépről beszélünk, erre jön a kamera, az FPV a gimbal meg a kutyafüle).
Néhány márka, mutatóban, ha tényleg jó minőséget akarsz:
- DJI Phantom széria, Inspire (kínai)
- Parrot Bebop (francia)
- 3D Robotics (Solo, IRIS) (amerikai)
- Blade gépek, főleg a nagyobbak (amerikai)
- Lily drón lehet hogy jó leszNa ez úgy indul, hogy 500 és kaptál egy gépet és szia. Ezeknél a táska 100 dolcsi. Ha mindent összeszámolsz, 1000 dollár alatt semmid nem lesz. Szóval ha olcsón találsz itthon drónt, megveheted, egy dolgot ellenőrizz le nagyon: alkatrész ellátás. Ez azért macera az itthon található klón kopterekről, mert kb. semmilyen adat nem áll rendelkezésre.
Az Auchan Symahoz tudjuk az alkatrészeket pl. de nem mindig van ez így
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sanyo77 #8189 üzenetére
Ez egy Hubsan X4 másolat, Kínából 10-11E forint. Sajna az alkatrészek mind Kínából jönnek, egyetlen dolgot tudsz csinálni, bemész valamelyik modell boltba és megkérdezed, van-e tartalék akkumulátor. Legalább 2-3 darab kelleni fog, ennek kb 6 perc az üzemideje. Vegyél néhány szett propellert is, mert zabálja nálam a Hubsan (én elő tönkremenetel után egyből vettem 20 darabos pakkot).
A gond az idő, szerintem nem tudod már 12 nap alatt berendelni sehonnan, még az EU raktár is necces, ilyenkor halálra van terhelve a Posta, de azért ezzel lehet kockáztatni (én szerdán rendeltem Tiny Deal EU raktárból és már az is izgis lehet
).
Amit Chris mond, abban van ráció, repültem az Auchan Symával, teljesen jó, bele megy a nagyobb 600mAh-s Syma akksi is.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sanyo77 #8185 üzenetére
Sok mindent. Néhány link, amit érdemes elolvasnod:
- Kamerás kopter 50K ig I.
- Kamerás kopter 50K ig II.
- Kamerás kopte 25K-igEsetleg az alábbi típusok is szóba jöhetnek
- Syma X5SW (bár nekem ma volt vele nagyon rossz tapasztalatom)
- WLtoys V686G ez 5.8GHZ-n adja le a képet
- GW007-1 mint a legolcsóbb versenyző 17K-ért
- egy új gyerek a placcon, érdekes setuppal: JJRCH26WVan még vagy tucatnyi, a kérdés az, te mit szeretnél igazán, ehhez szűkítened kéne a kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest