- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Úgy tudom hogy vezérelhető. MJX X900/800/600/101 biztosan, de a 902 új gép, ebben nem vagyok biztos. Az MJX X600 és az MJX X101 fizikailag ugyan azt a távot is használja.
Tibi: nem vagyok nagy tudású, csak lelkes és sok időt szánok a témára
Pl. elektronikából egy nagy nulla vagyok, de tanulok és igyekszem
-
tibibi
őstag
Túl sokat aggódsz
azzal tisztába vagy,hogy ezek nem túl tartós játékszerek jobb esetben 30-40 repülés után motorcsere ha addig el nem repül vagy össze nem törik.
Ha meg nagyobb aksit akarsz nagyobb terhelés miatt még rövidebb élettartam .Kameráról nem is beszélve.
De ezt mind szépen összefoglalta nagy tudású és tapsztalatú topiktársunk Jackal a blogjában
De látom meg is előzött -
Jackal2
senior tag
Más. Hubsanom van, a C verzió, van róla a blogom teszt, olvasd el ha érdekel. ez csak 16 cm, szóval indoor
Az MJX X800 nagyobb, van a távon gravity control, variálhatsz kamerákkal, nagyobb modellek is mennek a távval, ráadásul hexa. Szóval nem lehet őket összehasonlítani. MJX inkább outdoor. én ezt venném.
Nem attól gyors valami, hogy mekkora a kapacitása. Szerintem a Hubsan sokkal mozgékonyabb.
Igazából az összes ilyen kis gép szar, majd rá fogsz jönni, hogy ha majd lesz pár és elkezdesz vágyni nagyobbakra, én most pont ebben a stádiumban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest