- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudicukrasz
tag
válasz
Saiwai Sai #8252 üzenetére
Az x8 jobb választás,az elbír egy sportkamerát is.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Saiwai Sai #8252 üzenetére
Nem biztos hogy a mi taoasztalatunk nekedbis segit. Eleg nagy a szoras. Ha biztosra akarsz menni, akkor magayar modellbolt de az arban 200 %. Ha raer akkor Kina, ha nem er ra, akkor kinai bolt eu raktara HA van keszleten. Attol fugg, mikorra kell megerkeznie.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Saiwai Sai #8242 üzenetére
Ha filmezni akarsz, akkor valami atomstabil FPV gépet kell nézned. Én az összes WIFI alapút kizárnám, mert azoknak borzalmas az átvitelük. 40-ig van néhány FPV-s gép, a teljesség igénye nélkül:
- WLtoys V686G
- Wltoys V666
- JJRC H11D állítólag hatótáv gondok vannak vele
- Hubsan X104 D mondjuk nekem ezek a kis szarok nem jönnek be, elfújja őket a szél
- CX-33 Csirke air pressure szenzoros hogy össze kössük az előző hozzászólássalKb. ezek vannak mostanában. Nekem ebből a WLtoys V686G tetszik, én meg is vettem egyet, csak még nem volt időm kipróbálni, de a WLtoys V666-ot láttam múltkor egy modell boltban és elég durvának nézett ki, állítólag az keret elpusztíthatatlan és gigantikus van vagy 50 cm szerintem.
A Hubsan kicsi és instabil, a JJRC H11D-re csúnyákat mondott SebyDocky és én hiszek neki, a Cheerson jó, csak nem 450mAh-s akksival, viszont talán az a legstabilabb. A felvételek alapján a legjobb kamerája a WLtoys V686-nak van, de majd meglássuk
Persze ezek igazából mind alkalmatlanak normális felvételre. Ha dolgozni akarsz vele, akkor:
- DJI Phantom egyértelműen -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Pl. Syma x5/8 és variánsai.
-
dudicukrasz
tag
válasz
A syma x8 emelkedik ki ebben az árszegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest