-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
emzeperix #64845 üzenetére
eleve ahogy a videókon láttam nem is áll meg egy helyben, folyamatosan úszik el. ez már alapból kizáró ok nekem aki panorámát is csinálok vele. akkor olyanról is hallottam h felvétel közben változik a minősége a felvételnek. ez is nagyon gáz.
nekem az x8 eddig bevált. de az A3 se volt rossz drón, csak voltak gyengeségei. -
BITBOYS
addikt
válasz
emzeperix #64780 üzenetére
Tehát a Zino nem tudja a 1080p-t, az x8 pedig állítható. Ezt jó tudni, köszi.
Más:
Közben megnéztem és ha valakit érint a Bebop kamerája teljesen belát maga alá is, ezt eddig nem tudtam, igaz nem is próbáltam.
Már csak megfelelő beállítás kellene, mert viszonylag hamar eldobja az élőképet. Az irányítás az megy rendesen, azzal nincs gond. Nyílt terepen próbáltam, semmi sem zavarta a rálátást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest