- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
nevereverest #2246 üzenetére
Azért írtam már le én is, hogy minimum egy IMAX B6 töltőt illik venni lipo töltéséhez. Jelenleg a modellezők nagy része azt használja, hozzáteszem nagy megelégedéssel. Olcsó, nem tölt túl, van tápos kivitel is. Nekem is volt IMAX B6 AC töltőm, és ugyanannyira töltötte fel az akksit mint a 30k-s SKYRC töltő.
Ha az ember rászánja magát a modellezésre, akkor minimum egy ilyen IMAX töltőt érdemes venni. Akár Hobbyking-ről, akár Banggood-ról, de még sorolhatnák pár oldalt ahonnan érdemes vásárolni. Ebay Aliexpress-ről is érdemes csak sajnos ott lehet kapni olyat ami nem igazán jó minőségű. IMAX is utánzat, de amikor már a hamisítványt is hamisítják, ott lehetnek olyan gondok mint az 1$-os USB-s töltőkkel.
Az említettek oldalakról érdemes rendelni, mert onnan eredetit adnak. HobbyKing-en fel van tüntetve hogy melyik "eredeti" melyik hamisítvány.
-
jozsi252
veterán
válasz
nevereverest #2242 üzenetére
Nem tudom hogy mivel töltöd az akksikat, illetve azt sem tudom pontosan milyen akksiról van szó, de a Li-Po-nak a töltési végfeszültsége 4.2V. Afölött már károsodik az akksi, csökken az üzemidő, illetve akár el is durranhat, nem beszélve arról hogy nem tudja a ráírt C értéket sem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
nevereverest #2242 üzenetére
Az akksik 3,7V-osak hozzá alapból.
-
jozsi252
veterán
válasz
nevereverest #2240 üzenetére
"Az akkukat ellenőriztem, azok üzemszerűen működnek, merülten 3,8 v a feszültségük, feltöltve 4,25"
Gondolom sima Li-Po. Li-Po-nak 4.25V nem tekinthető üzemszerű állapotban, nagyon nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged