Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz icm #72790 üzenetére

Szia!

A leírásodban szerintem egy nagyon nagy "kontrát" kihagytál...
    Hiába "hegeszted " fel a gopro-t a karmára, azt nem tudod mozgatni, úgy mint a gyári kameráját föl-le...
    És mivel a képét sem látod a gopro-nak, innentől kezdve mondhatni csak a jószerencsén múlik hogy a téma, amit rögzíteni szeretnél benne lesz e a képben...megfelelő magasságban repülsz e, és megfelelő szögben áll e a gopro a gépen a témához képest.... komponálásról eleve nem is beszélhetünk...

EZ ugye egy racer-nél azért más, mert a goprot-ugyanarra a kameraszögre állítjuk, mint az fpv kamerát a gépen, igy aztán gyakorlatilag ugyanazt a képet rögzíti a gopro mint amit mi látunk a szemüvegben...függetlenül attól, hogy magának a gopronak a képét nem látjuk, hiszen van mellette egy "segédkameránk"...

"Vagy hagyjam a fenébe és építsek egyet? :D"

Első blikkre mondtam volna, hogy nézz körül a cinewhoop piacon...
    De szvsz nem jössz ki olcsóbban mintha veszel egy használt "kisgépet" a DJI-tól...

Ugy érzem tul.kép. a gombhoz keresed a kabátot ;)
    Azaz a goprohoz szeretnél drónt...
    Ha veszel egy valamilyen cinewhoopot, vagy racert, ahoz kell transmitter, szemüveg, rengeteg p*csölés, és még több aksi, mivel ezek jó esetben is kb 3-5 perc között repülnek...

Ha mindent összeraksz az időben energiában és főleg pénzben nagyon nem éri meg....
    Ez egy csodás hobby, de nem olcsó...viszont legalább baromi drága...
    Ha célirányosan a "mozi" terv,,,,és nem a hobbyzás, akkor én mindenképp a fent említett valamelyik dji mellé tenném a voksom...
    első blikkre drágának tűnnek, de hidd el...
    Ha elkezdesz "építkezni" a vége sokkal(!!!) jobban fog fájni a pénztárcádnak... ;)

Új hozzászólás Aktív témák