- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
JozsBiker #67959 üzenetére
Nem kizárt. Én azért örülök hogy nincs alkalmazásom, így viszonylagos biztonságban érezhetem magam, ha elmászok valahová csak úgy, persze odafigyelve minden részletre. Nem vagyok 007-es ügynök, már régen kiszálltam a cégből.
Semmi kémkedés, csak kedvtelésből nyomom, bizti.
Egyébként aki táblagépen futtatja alkalmazását, még az is jobban védettebb az ellen kémkedéstől, mondom mint a másik oldal egyik képviselője. -
DJGABI
addikt
válasz
JozsBiker #66766 üzenetére
~5e ft meg 4 akkut és töltőt is adnak hozzá [link] mondjuk nem állítom hogy ez a fajta sokkal jobb mint a gyári usb-s. jst csatlakozóhoz nem is tudom mi lenne jó. továbbra is csak az AOKoda CX405-t ajánlom, van jst-s [link] nálam bevált. meg ezt ajánlják talán 1S-hez [link] van egy ára
SpydeR3412 és Peaceliker köszi. akksin amúgy is gondolkozok, de akkor már xt30, de akkor már töltő is kell... tényleg hopp egy 20-as megint... de ez a rányomós propeller továbbra se gyere be. nyilván nem megy mindig úgy, de tegnap épp csak lekoccoltam, crashel, aztán viszlát prop... nagyon felhúzott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest