- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
-
jony77
tag
válasz
Hikvision #14330 üzenetére
Én nem azt mondtam,hogy lincseljük meg! Csak felslegesen kockáztat!A petárdát is, nem csak úgy tiltották be!
Amitől félek ,dolgozni akarok én is a hexámmal,de egy ilyen miatt lekorlátozzák a repülést annak nagyon nem örülnék!Nem félsz a drónoktol,fogadok veled ,hogy megüznélek a sajátommal! -
Jackal2
senior tag
válasz
Hikvision #14170 üzenetére
Nah, a mai napon eléggé rosszul sikerült. Először is megint összetört az MJX X600, még pedig azért, mert lenyomta a szél a FÖLDRE, ilyet még nem is láttam, ezért az egyik kar elkapta a földet és a vázat úgy eltörte, hogy az alsó-felső részt cserélni kell (megint).
A másik, hogy majdnem a Nighthawkot is elvesztettem, de ez még csak a kisebbik baj lett volna, mert a szél megpörgette és majdnem kivitte az útra, amikor disarmoltam. A lényeg, hogy a Terézatya által említett farolós-sodródós dolog történt velem is és még rátolt a szél, ezért megpörgette a gépet, elvesztettem az orientációt és elkezdett a gép sodródni, ezért körbe forgattam és azt hittem, hogy jó irányba áll, ezért gázt adtam, de még inkább távolodott. Ez pár mp volt de már több mint 100 méterre repült el, ezért disarmoltam. Hogy mennyire rosszul ítéltem meg a távolságot, abból látszott, hogy a leesési helytől amit tippeltem, vagy 40 méterrel távolabb esett le, közelebb az úthoz.
A dolog tanulsága, hogy a sok brushed tapasztalat semmit nem segített, és nem az volt a baj, hogy a szél fújt, hanem hogy az orientációt elvesztettem, pánikba estem és ezért a dolog hatványozódni kezdett. Ha nem lett volna elég lélekjelenlétem, akkor akár balesetet is okozhattam volna.
Szóval az orientáció mindennél fontosabb (viszont az MJX nagyon jól látszik, amióta átfestettem piros-kékre a propellereket.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Hikvision #13109 üzenetére
Csakhogy egy Airbus pilotafukejetol messzire elzavarjak herpeszes odonket es igazsagos izomtibort is. Es mig egy repulogepnek minden felszallas elott szaz szazalekosnak kell lennie, addig az emlitett ket "mester" gyakran azt sem tudja, hogy kell felrakni egy megveszkedett propellert. No ilyenek ropkodjenek a jo edes nenikejuk folott, de ne folottem.
A szomszed is addig magyarazta, hogy milyen szofogado a rottweilere, mig meg nem ette a kecskenket. -
válasz
Hikvision #12074 üzenetére
nem a bedőléstől halad a gép jobban, az csak mellékhatás.
egyébként meg próbált hazamenni, de ha a szél erősebb/gyorsabb, azzal nem nagyon van mit csinálni. és még így sem leesett az akksi végén, hanem leszállt, sérülés nélkül.Watt25: nincs az a kép, amiért megéri ilyet csinálni
-
Jackal2
senior tag
válasz
Hikvision #11609 üzenetére
Saycz: az csak gyakorlat kérdése, hogy látod-e a gép mozgásából, hogy merre áll, én mostanában kezdtem el erre ráérezni. Én nem bízom magam rá az elektronikára, ráadásul aki nem "hagyja" hogy átrepüljön a kopter a feje felett, az nem tud repülni velük. Én alapból mindig úgy állok, hogy a bemozogható terep közepére-szélére állok, hogy ha hibázom is legyen időm átfordulni és megfogni a gépet.
Az általad említett gépeken nem próbáltam a headlesst, de mivel én teljes köröket írok le, random mozgással, ezért még sosem mertem áttolni headlessbe ezeket, mert amikor meg áttettem, mindig össze-vissza repülés lett a vége.
Van olcsón Walkera QR 350 TD-n, Germany raktárral.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Hikvision #10291 üzenetére
Szia, töltheted vele. Nekem is van olyan töltőm, a belsejébe 5 független kis töltő áramkör van, mint a gyári usb töltőkbe. Töltőkörönként 4 ellenállás és két kondenzátor amiből áll, egy egy kis 5 lábú IC, amiről semmit nem ad ki a google, de 2KAX van ráírva, valami feszültség stabilizáló és esetleg áramkorlátozó cucc lehet.
Nekem az 5-ből már egy nem tölt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest