-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt nem lehet tudni.
Pár óráig volt 180 dolár is, de szerintem az elírás volt.
Nagyon nem hiszem, hogy olcsóbb lesz.
Imax B6-ot akarok majd venni, nem ismerem, csak halottam róla.
Prop védő drága, banggoodon van 1400ft körül színes.Első benyomás, töltöm az akkut.
Kipróbáltam, a leszállást gyakorolni kell, mert fejre is borítottam.
Jött szépen lefelé, picit gyorsan hiába toltam felfelé a gázkart, nem nagyon lassult.
Nem lett baja szerencsére, nem zuhant, csak pattogósan érkezett.Erre a pattogásra nincs valami megoldás?
-
Paypal.
Nekem ez kicsit sokáig jött, 10 nap kb ha holnap megkapom, de az első U807 1 nap alatt ideért.
210 volt mikor vettem akcióba, de a 219 se rossz. Hozzáraksz még 1-2 cuccot, és a posta is olcsóbb.
+2 terméknél ingyen van a posta.
Vettem hozzá akkut, és lapátot. Most a 3000-es akku van jó áron 20 dollár. Nekem a 2700mAh-es volt annyi. -
Jackal2
senior tag
Őszintén? Vegyél egy Eachine H8 minit és tanulj meg vele repülni a szobában. Egy Cheersonba egy motor kerül 2x annyiba, mint az Eachinbe.
Én vettem már 5 drónt magamnak és még nem mertem megvenni a Cheersont. Vámmal számoltál? Mert akkor az már is nem 60.000. Behozatallal? 25 nap. Ha műszaki hibád van szétszeded és megforrasztod? Gimbalt, kamerát fel tudod rakni? FPV-t? Már 120.000-nél vagyunk és még nem vettél propellert, lábat és akkut.
-
Jackal2
senior tag
Ennyiért Syma X8G, szóval +1, de az nem FPV-s. Ha ez nem zavar, vedd meg ez nagyon alacsony ár.
Az kínai raktárban van, szóval vámolni kell, és 20-25 nap.
A WLtoys V686G van EU raktárban is, 25K, FPV, sokkal szarabb kamera és gyengébb gép, kisebb is,de egy hét alatt megkapod (ami ugye Karácsony már, szóval lehet még sem).
A Syma X8G egyel nagyobb kategória, kb. 3 hónapja még 54K volt, szóval durván lement az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest