- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kabalababa #74510 üzenetére
Az experience megvan már, a DJI FPV-t tolom és az avatákat. Párás szemekkel nézem a youtube-on a long range videókat és a merevszárnyúakat. Van egy ukrán vagy orosz srác, aki egy AtomRC Dolphin-nal nyomja, 20-25 km-eket repül egy akksival. Na ez bejönne...
-
kabalababa
tag
válasz
kabalababa #73764 üzenetére
Meg is érkezett az üzembentartói.
Hétfőn adtam fel postán, kedden vették át, mára meg el is készült. -
krokk
senior tag
válasz
kabalababa #73764 üzenetére
én azt előtte egy héttel leadta már, biztos ami biztos alapon.. hát persze, hogy az nincs még meg...
mindegy ez már megnyugtat, hogy ez kész van. akkor talán a másikkal is lesz valami.
-
krokk
senior tag
válasz
kabalababa #73762 üzenetére
Köszi, ez fontos infó volt most nekem. Én is erre utaltam.
akkor még várok. Elvileg mindent kitöltöttem/csatoltam de még semmiKözben ránéztem és én is megkaptam tegnap amúgy
mondjuk nemtom miért nem kaptam róla levelet...
Már csak az 1 héttel korábban leadott üzembentartóimat kell akkor megvárnom... -
krokk
senior tag
válasz
kabalababa #73760 üzenetére
azt lehet tudni, hogy akkor te most végülis melyik számlaszámra utaltál?
mert nekem még semmi jelzés sajna és annyi problémát látok csak jelenleg, hogy 2 számlaszám van... -
kabalababa
tag
válasz
kabalababa #73738 üzenetére
Na, most jött az értesítés, hogy nyilvántartásba lett véve a drónom.
-
Schaf
tag
válasz
kabalababa #73757 üzenetére
Hát ez a legnagyobb poén... a számla szám.
Mert ahogy most nézem, az bizony az lesz ami a dokumentumtárban lévő doksiban van (ugye mennyi a hülye körülöttünk is?).
Kezdem azt hinni, hogy tényleg a Légtér.hu az egyetlen ebben az országban aki érti és akinek a leírásai is pontosak.... ráadásul frissítik is őket, szemben a hivatallal.
De nyugi, odaért a kérelmed, csak mivel a befizetés igazolás nem volt mellette, egy ideig úgy fut, mint hiánypótlás miatt várakozó ügy.
Kis türelem még... én még majd 6 hónapot vártam, de van aki 9-12-t.
-
Schaf
tag
válasz
kabalababa #73752 üzenetére
Ez a hivatalos:
De a te linkedből látszik, hogy a hivatalokban is sok a fogyatékos. A saját honlapjukon lévő szöveget se bírják lemásolni egy doksiba, amit ők azért csinálnak, hogy egy laikus megértse...
Viszont szinte biztos, hogy valaki jó lóvét markolt fel ezért a doksiért. 😜
-
Schaf
tag
válasz
Nehogy szórakozz a kötvényszámmal meg a magyar biztosító hiénákkal.
Coverdrone
Tized áron minden gondod megoldva és azonnal van kötvényszámod is. Mert ők értik a törvényt szemben a magyar biztosítók jogászaival (3 hónapig vitáztak velem, hogy a gazdasági célra sem kell nagyobb biztosítás például)
-
válasz
kabalababa #73752 üzenetére
-
Schaf
tag
válasz
kabalababa #73750 üzenetére
Akkor ennyi.
Szavad nem lehet, ha 3 hónap múlva kapod meg, mert nem a Légügyi Hatóság HIVATALOS ügyleírását használtad, hanem valami okos hozzá(nem) értő felületes leírását.
Szépen vársz, amig megjön a hiánypótlásra a felszólítás, aztán beküldöd amit kérnek.
Ha szerencséd van, az ügyintéző veszi a fáradtságot hogy utána nézzen egy masik hivatalhoz beérkezett utalásodnak (ne bízz benne) és akkor akár még határozatot is kaphatsz.
Elqrtad... nem kicsit, nagyon... nincs más hatra, mint várni. De reklamálni, az ügyintézést minősíteni a saját hülyeséged után szerintem nem sok jogalapod van...
Az e-papiron történő hiánypótlás nagyon jó ötlet volt, de sajnálatos módon innentől már a te hibád miatt akadt meg az eljárás és csak az ügyintézőn múlik, mikor kezd el foglalkozni a macerásabb ügyeddel. 😪😪
De be ne add mégegyszer, mint sok 1 bites, mert az további anomáliákat fog okozni és azok ügyintézését lassítja, akik tudnak olvasni.
-
Schaf
tag
válasz
Mindent a leírásban foglaltak szerint csináltál?
Azaz megfelelő közleménnyel fizetted be az eljárás díját, az utalás igazolását csatoltad a kérelemhez, stb?
Vagy csak beküldted e-papíron a nyomtatványt, amit egy 2 bites a hozzá tartozó kitöltési és beküldési útmutató nélkül tovább linkelt valahol?
Az eljárás 8 nap. Ha több és te nem hibáztál az eljárási illetéket visszakaphatod.
-
Geller72
veterán
válasz
kabalababa #73742 üzenetére
A fentebb linkelt vidiben erről is van szó. Mármint, hogy ennek az időnek a megnövekedésére lehet számítani..Havernak hétfőn lesz 3 hete és még semmi..
-
BaLee
addikt
válasz
Nekem 2-3 hét volt anno.
-
PNP
őstag
válasz
Én úgy tudom, nem kell kötvényszám, ha 250g alatti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest