- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
oximoron #34363 üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld meg azt, hogy hegyes csipesszel vagy egyébbel odaérinted a test vezetéket a C jelű vezetékhez 1-2S ideig, mert ha így világít belül a piros led, akkor érintkezési hiba is lehet(belül leszakadt vezeték stb.).
Ezt a hozzáérintés meg tudod csinálni a csatlakozón bedugott állapotban, mert hátulról azért be lehet nyúlni a kábelsaruig, csak nehogy rövidre zárj mást is.
Ha lehet 2-4GB-os kártyával is próbáld, bár ami nekem van az kezeli a 8GB-ot is(más gépen van nekem).
A színeket ne vedd figyelembe csak a kiosztást, mert akad más színnel bekötött kamera is. -
oximoron
csendes tag
válasz
oximoron #34276 üzenetére
"Sziasztok!
Talán tudtok segíteni nekem.Van egy JJRC H12C drónom. A kamerával van gondom. Több SD kártyával is próbáltam, de nem sikerült se képet se videót rögzíteni vele. A könyvtárakat megcsinálja a kártyára, de üres. A kamera csatlakozást megnéztem jónak tűnik.SD kártyákat újraformáztam, de azután sincs se kép, se videó. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm! üdv és kellemes ünnepeket!"Egy piros lednek ki kellene gyulladni a leírás szerint a kamerán felvétel közben, de ez meg sem történik, csak a távirányítón gyullad ki a videó ikon,de a memória kártyán nincs semmi a felvétel leállítása után.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Ninebot e2 plus garanciával
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest