- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Na ezt megnézném, erről a videóról piviben jöhetne egy link.
Amúgy én is láttam már más magyar youtubernél aki rendszeresen vágott be légi felvételeket videóiba Budapest közepéről, és ott is nagyon erősen kérdőjeles számomra hogy legálisan készültek-e. Jó, főleg a Duna felől mutatta a partot, vagy a hidakat, szóval itt ténylegesen nem (korábbi évekbeli értelmezés szerint se) lakott terület fölött volt, de azért más kisebb városokban is csinált felvételeket, és nehéz elhinni hogy előre 30 nappal ezeket már tudta intézni (bloggernél azért nehéz elérni hogy 30 napra előre tudja mikor hol fog forgatni).
Próbálkozom megfelelni a szabályoknak én is, tudom hogy sokszor lehetetlen szinte, de itt még keresem a végét: azaz hogy a repülésbiztonsági elemzés mennyire problémás, vagy esetleg költséges. Az biztos, hogy a reptér.hu által kínált ügyintézés ára hobbira nem éri meg. Ha pedig nem tudom elintézni magam ingyé', akkor ez van. Marad az, hogy ahol megoldható, ott úgy készítek a város egyes részeiről, épületeiről videót, hogy a drón ténylegesen ne a lakott terület fölött legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest