- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Pay time : Jun 10, 2016 05:27:06 AM
Én nem bírok, és nem is akarok várni heteket, így legtöbbször expedited shippinget választok, illetve 5-8 napos szállítási módot. Mondjuk rendelt csomagom eddig egyedül a Xiaomi Mi Band 1s nem érkezett meg (pont GearBestről rendeltem, szóval fene tudja, ki hibázott, tracking szerint kihozták, de sosem érkezett meg a kezembe.)
FlySky FS-i6 2.4G 6CH AFHDS RC Transmitter With FS-iA6B Receiver
Milyen tracking kódot kaptál hozzá?
(#20740) Jackal2
Azért még tervezem, hamár vettem hozzá akksikat plusz propokat, stb.Azok is ma jönnek meg.
Meg a Blitzwolf töltő is azokhoz az akksikhoz. (Nexus 6hoz továbbra is a saját töltőjét használom, és az S2-t is azzal szoktam mostanában tölteni.) PLusz csak 3 akksit vettem a NightHawk-hoz, szóval kelleni fog még az, aztán lehet, végül odaadom barátomnak, hamár billeg a vásárlás, nem vásárlás között (barátnő: "nem költünk hülyeségekre! " éRTITEK...:d )
Inkább ezeket a lábakat nézegetem a NightHawk-on. Ki kéne rájuk találni valami jobb megoldást, egyedül azok néznek ki gyatrán-gyengének, plusz írtátok is, hogy azok...
Nem tudom már, ki volt az az őrűlt, aki linkelte ezt a Tiny Whoop-ot, de menjen a suinyiba, egy ilyen kis ördögöm van, a mini személyében, már csak egy kis tuning kéne neki, meg az fpv téma, és azzal is lehetne "gyíkóni"!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest