Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz TromF #20738 üzenetére

Pay time : Jun 10, 2016 05:27:06 AM

Én nem bírok, és nem is akarok várni heteket, így legtöbbször expedited shippinget választok, illetve 5-8 napos szállítási módot. Mondjuk rendelt csomagom eddig egyedül a Xiaomi Mi Band 1s nem érkezett meg (pont GearBestről rendeltem, szóval fene tudja, ki hibázott, tracking szerint kihozták, de sosem érkezett meg a kezembe.)

FlySky FS-i6 2.4G 6CH AFHDS RC Transmitter With FS-iA6B Receiver

Milyen tracking kódot kaptál hozzá?

(#20740) Jackal2
    Azért még tervezem, hamár vettem hozzá akksikat plusz propokat, stb.:D Azok is ma jönnek meg.:D Meg a Blitzwolf töltő is azokhoz az akksikhoz. (Nexus 6hoz továbbra is a saját töltőjét használom, és az S2-t is azzal szoktam mostanában tölteni.) PLusz csak 3 akksit vettem a NightHawk-hoz, szóval kelleni fog még az, aztán lehet, végül odaadom barátomnak, hamár billeg a vásárlás, nem vásárlás között (barátnő: "nem költünk hülyeségekre! " éRTITEK...:d )

Inkább ezeket a lábakat nézegetem a NightHawk-on. Ki kéne rájuk találni valami jobb megoldást, egyedül azok néznek ki gyatrán-gyengének, plusz írtátok is, hogy azok...

Nem tudom már, ki volt az az őrűlt, aki linkelte ezt a Tiny Whoop-ot, de menjen a suinyiba, egy ilyen kis ördögöm van, a mini személyében, már csak egy kis tuning kéne neki, meg az fpv téma, és azzal is lehetne "gyíkóni"!:D

Új hozzászólás Aktív témák