- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Én ilyet egy Xiaomi Fimi A3 antenna mód videóban láttam feltenni a controller -re gyári megoldás helyett, meg ügye 16dBi ami jól hangzik, de az ára nagyon alacsony, így teljesen más fele néztem.
Nagyon kezdő vagyok a témában, lehet te is... Itt van írás a témáról mikor milyen antenna kellhet.
-
vandor01
senior tag
nagyon kecsegteto az ára!
de keress ra a TYRO ra tubon!
vannak jo kis tuning videok!
mire biztonsagossan stabilan fogsz vele repulni kb a felét ki kell cserélni csak hogy hozza az elvartakat.... persze csak szerelni meg hetvegen 1x1 -er megreptetni akkor ez jo lesz megtanulod a szerelést etc etc..... de ha komolyan hajtanad gyorsan rajossz a problémákra! -
mrbig
csendes tag
Megnéztem egy videót róla, ez alapján van két tippem:
erősebb: a tápcsatlakozó felül elérhető, a zenélő vacak csatija meg alul. Körbe kellene vinni a kábelt, hogy a fent lévő kamerát elérje
gyengébb: nem világos számomra, hogy a zenét az hangszóró állítja, elő, vagy az fc-ről jön-e? Ha az utóbbi, akkor nem stabil rajta a táp. Ezt meg kellene mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest