Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz Isten88 #73420 üzenetére

    Én kicsit több mint egy éve drónozom, de ezeket a szabályokat a mai napig nem tudom értelmezni hogy pontosan hogy, mit, miért, miként.

    Jogsi tudtommal valóban nem kell rá, viszont van az osztrák amit néhány alaposabb videó megtekintése, és némi google fordító segítségével (ha tudsz németül, az se kell), le tudsz tenni. Egyébként ha nem is kötelező, azért érdemes, mert legalább le tudod ellenőrizni az elméleti tudásodat.

    Az üzembetartói, és a nyilvántartásbavételi kell, és amennyire tudom biztosítás is kell.
    Ez ugye nem olyan mint egy motor/autó esetén, itt nem téged és/vagy a drónodat védi a biztosítás, hanem az esetlegesen okozott károkat.

    A MDS appot minden repülés előtt kell használni, és miután kijelölöd benne hogy hol is szeretnél repülni, már repülhetsz is. Persze csak akkor ha az adott légteret nem használja más, vagy épp nem olyan területen van ahol korlátozva van a repülés....szólok előre...majdnem mindenhol rinyálni fog az app :D

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák