Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Hogy miért olyan "kva jó", hogy televerték , és televertük mi is drónosok az egész magyar médiát a dróntörvénnyel? Azért jó mert legalább ebből is tipic. kis magyar valóság lett,,épp olyan mint bármilyen más területen...
    Megvan a vicc a pokollal? ahol a magyarokra nem vigyáz senki a lobogó üst mellett?
    "Ja ők a magyarok,,rájuk nem vigyáz senki hiszen ha az egyik ki akar mászni a másik úgyis visszahúzza!"...
    Én eddig baromira büszkén hirdettem, hogy soha senkivel nem volt összetűzésem, hiszen 17 éve kamera mögött szocializálódtam,,,tudom hogyan kell használni...

Ma viszont történt egy kis magyar tanmese...:

Kicsiny zsák falunk életében, nagy dolog, hogy új tűzoltó szertárat avattunk,,,szép tűzoltó autóval, szigeti falusi emberként nagy öröm ez nekünk, hogy idág eljutott kis településünk...
    MIvel a település filmjét én forgattam harmad magammal, jó kapcsolatot ápolok független polgármesterünkkel, a polgárőröket is ismerem, akik közül kikerült a jelenlegi önkéntes tűzoltó parancsnok...
    Ezt azért fontos megjegyeznem mert egy hete családi bringázás közben megállított, és megkérdezte, mit csinálok most szombaton, szeretne segítséget kérni, mert tűzoltzó szertár szentelés, önkéntes tűzoltó avatás, és felvonulás lesz, nem ismer más drónost, segítenék e nekik pár felvételellel...
    Szóltam egy operatőr-vágó kollégámnak, hogy gyere férfi, társadalmi munka, hiszen tűzoltóktól ,mentőktől egy fillért el nem fogadunk, csináljunk nekik pár szép felvételt...

Kevés a szabadidőm,,az a kevés is baromira drága...de úgy gondoltam ennyit tegyen az ember a saját és a kis mikro környezete érdekében...ennyi bele kell hogy férjen...

Nagy szél stabil meló, mosolygó emberek, érdeklődő gyermekek...tűzoltó ezredesek, katasztrófavédelemtől sokcsillagos vállapok, mentők, polgárőrök,,,sziasztok, szevasztok...
    jaj de jó hű de drón...
    egyszer csak meló közben ott terem mellettem egy 60-as f@szfej...:
    "-És a légtérhasználati rendben van?"
    -persze meg mondom nagyon nagy szükség is van rá, amikor a zart területen a falu melletti tűzoltó szertár területén a tűzoltók kérésére, meg a "polgármester úr, a jenő, a polgár jenő hivatalból,,,meg a katasztrófavédelem, kérte hogy csináljak nekik pár snittet"...
    - ja hát nekik semmi közük a légügyi hatósághoz...!
    -te figyelj már mondom, mi érdekel, kell a biztosításom, vagy vizsgám, vagy milyen papírt mutassak, itt van a hátizsákban"
    Megjegyzem mindezt úgy hogy közben dolgozom, a szélben, miközben én szél nélkül is baromira komolyan veszem a repülést, szeretek csak és kizárólag arra figyelni....
    a f@szparaszt meg csak mondja...:
    -Ja de hát tudjuk emberek fölött speciális engely..stb....
    -te mondom mi érdekel, kérjek engedélyt vagy mit szeretnél...
    -jaaa nem csak kibváncsiskodott...
    -igen mondom mindig mindenhol vannak kíváncsi emberek...
    -Hát csak hogy ő is drónozik, és erdekelte hogy mindenki a szürke zónában repül e, és milyen faszság ez hogy ilyen szeles a nap és 30 nappal előtte stb...
    -Gondolom észlelte a válaszaim hangsúlyából, hogy veszettül semmi kedvem ehhez a csevegéshez, uh. odébb is állt , hogy hát ő nem azért meg viszlát, de lőtte még elmotyogott pár mediában százszor leírt jogszabályt, bizonyítván hogy ő mennyire képben van, majd odébb áltt...

Hogy miért nem megy el az ilyen sopri a fullasztóbb és sokkal büdösebb picsába?
    Ha valóban drónos, a faszért nem hagyja az embert dolgozni?
    Hogy miért vagyunk ennyire szájb@kúrt kbsztt magyarok, a szó legrohadtabb leg pejoartívabb formájában?

Jön oda eszet osztani, miközben az egy négyzetméterre eső hivatásos polgárőr, kataszrtófavédelem, tűzoltó, és mentő szám a végtelennel egyenlő....

Tényéeg igy kell ismerkedni? mert akkor oviban valamit csúnyán félreértett az öreg...
    A légügyel dobálózni, miközben a szél és a felvételek jellege miatt a háztetők magasságát is alig érem el?

El megy az ilyen sporttárs a picsába....
    Kedves aktív, és kevésbé aktív read only topictáraim,,,kérlek titeket,,ha "spanoskodni" akarunk egymással....ne igy kezdjünk bele szvsz...
    És főleg ne akkor miközben a T. sporttárs madara a szelet hasítja a levegőben....

Köszönöm ha elolvastátok, és elnézést, de ezt ki kellett írnom magamból :R :R :B

Szerk:
    Bocsánat a vulgáris foaglamzésért,csak olyan idegállpotba kerültem Manónika, amilyenbe már nagyon rég" :W :W

Új hozzászólás Aktív témák