Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpeti648
újonc
Üdv!
Egy kérdéssel fordulnék a témában nálam jobban jártasakhoz, múlt vasárnap a kertben gyakoroltam az ACME zoopa Q 155 Roonin típusú drónommal, amikor sikerült kissé magasabbra repülni vele, eltakarta a háztető, levettem a gázt, és gondoltam hogy leesik, megtalálom. A lehetséges helyeket mind végigkutattam már, seholse találom, azok gondolkozok hogy lehet valaki hamarabb találta meg, mert kieshetett az utcára is. Vasúti felsővezetéknek is mehetett de nem találtam semmi nyomot ami erre utalna.. A kérdés az lenne hogy a távirányítóját bekapcsolva rövidesen kettőt pittyeg folyamatosan, de se a "baleset" után se most nem hallom hogy valahol mocorogna, és a fényeit sem láttam, ez a dupla pittyegés azt jelenti hogy van kapcsolat a drónnal vagy csak azt hogy a távirányító üzemképes??
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség