Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
delta9
senior tag
Hi all!
Nos előre is bocsi, de nem tudtam az összes hozzászólást végigolvasni. Nekem pl. egy kicsit párhuzamosnak tűnik ez a füves téma azzal, hogy a ''kompjúterjátékok negatívan hatnak a fiatalokra''.
Én több éve szívok füvet és qr..ra nincs kedvem kipróbálni bármi mást, ami szintetikus! Az hogy az út innen egyenes a keményebb drogokhoz a legnagyobb demagógia, sőt egyenesen baromság. Mint ahogyan az is, hogy ha én játszottam a Carmageddon-nal, már egyből következik, hogy ki fogok menni a Kossuth térre gyalogosokat gázolni (erre a párhuzamra gondoltam fentebb).
A média félretájékoztat. Illetve igazából semmilyen tájékoztatás itt nincs. Pl.: kutatásokkal bizonyított tény az, hogy a csokoládé nagyobb függőséget okoz, mint a THC (Cannabis hatóanyaga). A Sclerozis-multiplex tüneti kezelésében az egyik legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A rákbetegek Chemoterápiás kezelésének utóhatásait legjobban csökkentő TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI altató, fájdalomcsillapító, hányingercsillapító szer. Több ezer(!!!) éve használják bizonyos kultúrák, szemben a ma használatos gyógyszerek 30-50(!!!) éves tesztelési ciklusával. Ezeket mind-mind orvosi és egyéb kutatási anyagokból ollóztam. De persze mindez nem számít, ÉN vagyok a bűnöző, akit lehet leokádni, mert füvet szívok. Azzal senki sem foglalkozik, hogy pl több, mint 1,5millió alkoholista van ebben a pillanatban is Magyarországon. ÉBREDJETEK MÁR EMBEREK!
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest