Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
delta9
senior tag
Hi all!
Nos előre is bocsi, de nem tudtam az összes hozzászólást végigolvasni. Nekem pl. egy kicsit párhuzamosnak tűnik ez a füves téma azzal, hogy a ''kompjúterjátékok negatívan hatnak a fiatalokra''.
Én több éve szívok füvet és qr..ra nincs kedvem kipróbálni bármi mást, ami szintetikus! Az hogy az út innen egyenes a keményebb drogokhoz a legnagyobb demagógia, sőt egyenesen baromság. Mint ahogyan az is, hogy ha én játszottam a Carmageddon-nal, már egyből következik, hogy ki fogok menni a Kossuth térre gyalogosokat gázolni (erre a párhuzamra gondoltam fentebb).
A média félretájékoztat. Illetve igazából semmilyen tájékoztatás itt nincs. Pl.: kutatásokkal bizonyított tény az, hogy a csokoládé nagyobb függőséget okoz, mint a THC (Cannabis hatóanyaga). A Sclerozis-multiplex tüneti kezelésében az egyik legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A rákbetegek Chemoterápiás kezelésének utóhatásait legjobban csökkentő TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI altató, fájdalomcsillapító, hányingercsillapító szer. Több ezer(!!!) éve használják bizonyos kultúrák, szemben a ma használatos gyógyszerek 30-50(!!!) éves tesztelési ciklusával. Ezeket mind-mind orvosi és egyéb kutatási anyagokból ollóztam. De persze mindez nem számít, ÉN vagyok a bűnöző, akit lehet leokádni, mert füvet szívok. Azzal senki sem foglalkozik, hogy pl több, mint 1,5millió alkoholista van ebben a pillanatban is Magyarországon. ÉBREDJETEK MÁR EMBEREK!
Aktív témák
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest