- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Na most egy alapvető dolog: azt mondod kilóra igaza van. Ööö nem tudom, de szerintem nincs olyan szabály, ami 100%-ig igaz mindenre. Ha minden szabályozáskor minden lehetőséget mérlegelnének, akkor ki sem mehetnénk az utcára

Szerintem ott tévedsz, hogy azt mondod a törvényi szabályozás eltűnésével megjelenő pár lecsúszó eset egyébként teljesen normális életet élne, ergó meg kell tartani a tiltást - ha így lenne sem értenék vele egyet egyébként, de elfogadható lenne számomra az érv. Nade akik lecsúsznak, azokkal nyilván valami nincsen rendben (és nem a drogozás okozza a problémát azoknál akik tisztában vannak a következményekkel (- ezt már kitárgyaltuk hogyan kell megoldani), hanem fordítva; szerintem ez az alapvető véleménykülönbség), és semmi garancia arra, hogy nem lesz alkoholista mondjuk és hal meg májelégtelenségben vagy kezd esetleg tömegmészárlásba egyszercsak, vagy kerül pszichiátriára stb (hogy brutálisan szélsőséges példákat hozzak), egy másik statisztikát rontva (sőt, szerintem a legtöbb általad említett ilyen módokon végezné) - tehát tüneti kezelés csak a tiltás, nem a problémát oldja meg, ezért rossz. A probléma forrását kell megszüntetni (persze azelőtt, hogy a fű dekriminalizációját elvégzik ebben már megegyeztünk), mert csak az ér valamit.
Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest