Új hozzászólás Aktív témák

• Speccy
    aktív tag

Én konkrétan a San Andreas miatt vettem PS2-t,de kaptam hozzá Gran Turismo 3-at, ami az autóversenyes játékok etalonja, egészen addig, amíg meg nem veszem (igen, és nem letöltöm... de gondolom nem csak miattam jönnek ki konzolokra előbb a játékok) a Gran Turismo 4-et! Illetve mostanság a Burnout 3 a király nálam, de amit még meg fogok szerezni, az a MGS3, mert azt is nagyon dícsérik! Szívesen játszanék ezekkel is PC-n, ha kijönnének! Jó, a GTA kijön..na de 7 hónappal a PS2 verzió után! Mire te elkezded, én már rég végigvittem! És rohadtul nem érdekel, hogy PC-n szebb lesz, a játékélmény a lényeg.. .

''Meg PC-hez kitaláltak az okos hackerek emulátort és máris játszahtod a PS játékot a PC''

Annyira nem okosok, ha a 4 ghz-s pentiumon sehogyan se tudak emulálni egy 296 Mhz-es konzolt.. :P

''Egyszóval a PC jobb és jobb is marad mindig.''

mindig = Amig ki nem jön a PS3, ami legalább 256 gigaflops teljesítményű lesz (PC-n mennyit tudnak most? 4 gigaflopso?) Persze nem amiatt fogom megvenni, hanem mert (mint a PS2-re) jobb játékokat fognak rá csinálni! :P

Szerk : És nem apuci fogja megvenni a PS3-at, hanem én (és bármely hihetetlen, de a saját pénzemből, amit ÉN kerestem)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák