- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Annyi időm nincs, hogy minden telefont "kövessek". Ha jön valami új cucc, rögtön a méreteit és a súlyát nézem. Ha kívül esik a preferencián, akkor "next"
Szóval engem totálisan hidegen hagy, hogy a megabrutálproultimate kis-TV méretű mobiljuk mit tud, ha a "kompaktnak" szánt lófüttyöt sem fejlődik (és még a tavalyi, meg tavaly előtti hibákat sem javítják ki)."S23 s24 között is van azért rendesen difi, soc a fő pont ott."
Ez a legnagyobb, a SoC, de ugye az is csak más lett, de nem jobb.#48 Atomgeszi
"Úgyhogy van neki piaca még mindig elég rendesen." - nem kétlem, és örülök, de ez egy annyira marginális réteg (sajnos), hogy a teljes mobilos "univerzumban" szinte láthatatlan. Ez utóbbi viszont nagyon-nagyon szomorú. Komolyan félek attól, hogy egyszer a Xiaomi is azt mondja: "ennyi volt".
Ahogy korábban írtam a Xiaomi sem itt kezdte. Anno (Mi 2s) a Xiaomi nem (feltétlen) a telefonjairól volt híres, hanem a rendszerről: Miui (az előbb említett telefonon is ez látszott, mármint "Mi"). Nos talán a 4-es és/vagy 5-ös Miui-ban (nem emlékszem, nagyon rég volt) volt egy "root" kapcsoló, oszt' csókolom. Ki-be tudtad kapcsolni, hogy legyen-e root vagy sem? Kínzó kérdés, hogy ezt ma miért nem akarja egyetlen gyártó sem így megcsinálni? Én pl. alapvetően nem a ROM csere okán szeretnék bl.-t nyitni, hanem azért, hogy legyen root jogom. -
<Adamsky>
nagyúr
"Pl s23 ultra vs s24 ultra .... "
Én konkrétan a "sima" S23-ról és S24-ről beszéltem. Én ezeket a "kompakt" / kis(ebb) telefonokat nézem már jó ideje, mert nekem e fölött már minden tepsi. Szóval az Ultra vonalat passzolnám. Lehet igazad van.
Viszont, ha a legkisebb modellt nézzük, akkor a Samsung eléggé megúszósra vette a figurát (már jó régóta).#37 Hobbbyt
"Nem az ultráról beszéltek ... "
Köszi! legalább akad, aki figyel ...#42 Atomgeszi
"Egyébiránt itt még mindig lehet bootloadert nyitni, szemben bármelyik gyártóval ... "
Kinyithatjuk ezt a témát is, de akkor az megint nem vet majd túl jó fényt a Xiaomi-n kívül egyik gyártóra se.Itt jegyezném meg, hogy bl./root szempontból a Xiaomi-nál is nagyon sokat romlott a helyzet, de legalább, még a lehetőség adott ...
Szóval, szomorú tény, hogy míg a rendszer (igen, az Android is) egyre zártabb, egyre kevesebb testreszabhatóságot enged, addig közben szinte észrevétlenül az írmagját is kiirtották a root-olás lehetőségének, ezáltal az igénynek.
Ma már emiatt nincs lázadozás. Mindenki belenyugodott, hogy a több százezer forintért megvásárolt készülékeinken vendégek (szó szerint: guest) vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest