Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
...továbbra is a Dragon age origins - ultimate edition steam-es változatával küszködve: állitólag tartalmazza az összes mellékküldit...nos...hát nállam se az a vérsárkényos páncél nincs sehol, se a köbezárt golem kereskedője nincs a térképen...igazaból semmilyen dlc nem látszik csak a főmenüben betöltés elött-ott azt irja telepitve...visszaolvastam többszáz kommentet, és keresgéltem más forumokon is de semmi...
-
Plata
félisten
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Nem tudom hogy a steames hogy működik,steamen csak 2-3 van,de azt tudom hogy nincs magyar nyelven mert még az Origins közben szűnt meg a magyar nyelv támogatottsága,ezért az alapjáték és pár dlc magyar.
De ha neked a régi dobozos van akkor a magyar nyelvnek rajta kell lennie.
A netről is szedhetsz le magyarosítást.
Eredetileg nekem az Origins és a második rész Originen volt meg,a harmadik steamen,de a második eltűnt a könyvtáramban helyette ott van a 3.
Úgy hogy megvettem steamen is a kettőt.originsben mégegyszer nem bízok meg.
Bár most van két Dragon Age 3 játékom.
-
G4ga
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
ez segit ezen a problemán.
Igy mindent áttudsz vinni. igazábol nem értem hogy ezt miért nem lehet belerakni a játékba, de moderek megoldották. én evvel játszottam végig kétszer, és valoszinüleg evvel fogom végig játszani még elég sokszor...
Igazából sok esetben az originses fegyvereket használtam. péncéloknál szinte az összes maradt. nem sok jobb volt az awe-be. Arra kell figyelni, hogy legyen elég hely az inventoriba

Van olyan mod is ami engedi runázni az origins-es fegyvereket az Awe-be az pedig ez. evvel nem maradnak le az originses fegyverek. hasznos ez is.
Hir:
Most olvasom, hogy decemberben ingyen megkapta mindenki a promocios itemeket a DAO,DAA és a DAII-höz is. Nesze neked exclusivitás
-
vitaro
senior tag
-
Weaver
senior tag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
aha, akkor dörzsöltség hiányában nem nyílt ki.

az awakeningben nem tudom ti hogy voltatok vele, de túl könnyű... nagyon erősek a karaktereim, szinte meg se tudják őket ütni. talán a felénél, harmadánál járok, de még egy harcban sem volt kihívás. ráadásul úgy lépik a szinteket, mintha muszáj volna. a megvehető / található cuccok is elég tápok.
-
G4ga
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
az biztos hogy az átirásnál a 0 nem müködik.
én alt gr + 7 kombot haszáltam. avval ment. a parancsikon is macárás volt. az fejböl nem megy mit hogy, de 8 körül hazaérek és küldöm
valószinüleg tartom hogy azért nem müködik a 0 gomb mert van funkciója. + a a baj hogy akármilyen gombra se teheted. egy magyar srác blogjában láttam hogy ö az alt gr+7 kombot használja. asszem youtube videó is van rola

-
G4ga
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
parancsikon átiros cheatre gondolsz? devevelopre beiros mokára?
az müködik win 7 alatt. nagyon sokat szivtam vele mig rájöttem hogyan kell beirni, de sikerült.
este ha haza érek küldök egy screent hova ird be és utána mi a teendö!
söt, dragon nexuson van egy "mod" ami megjeleniti neked a konzolt. ha adsz egy emailt elküldöm azt is! -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
...sajnos a "toolset"-tel nekem se sikerült megbirkóznom, viszont itt említést tesznek arról a problémámról, hogy az XP-n bevált cheat console dolog win7-el miért is nem megy, csak én+google fordító együtt se tudtuk kibogarászni, mi lehet a megfejtés...
..."2. Edit keybinding.ini
NOTE: DO NOT DO THIS ON WINDOWS 7 - when activating the cheat use the key with the ~ on it - do not use [shift].
(This file controls much of what happens in the game so be very careful when editing.) "
...azt remélem, ez a szöveg rejtené a megfejtést...ha mégse, akkor csak nagyon bizakodom benne, hogy a linkelt oldal rejti valahol a megoldást is a problémámra...
......mindenesetre a post-om lényege : szívesen vennék ezen ügyben minden jellegű segedelmet...
... -
Borostás
tag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Hát Sten szerintem nem tanknak való ugyanis az is alapból egy kétkezeset használ tankoláshoz meg alapvetően pajzs kell. Gondolom azér nem rohamoznak le azonnal mer ha jól tudom akkor te nem nehézpáncélzatba vagy Stennel ellentétbe és az ellenség minig azt támadja először aki a leg nagyobb fenyegetést jelenti (kinézetbe nem skillbe) Stent azé rsem tartom jó tanknak mer tanknak sok HP kell ő meg Erőre van gyúrva (bár ezen lehet segíteni), de lehet igazad van én szerintem maradok annál hogy Alistair tankol.
(#1840) kbalazsa
Szerinted megérné lélekfalóvá "válni" vagy milyen előnyös dolgok származhatnak belőle? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Jaja, mégusokat enm annyira szeretem. Eddig boldogultam nélkülük is... igaz legkönnyebb fokozaton tolom.

leviske: Miért fordítva is lehet? Bár nyilván ha így kérdezted.
A piacot kipucoltam (quest ügyileg), most meg nyomulok a serlegért. 
mod: Én is várok a többiektől shotokat! Kíváncsi vok, nálatok hogy néznek ki a csapat tagok!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Ajándékozást én is nem rég tudtam meg, pedig már a játék 3/4-énél vagyok.
Inventory-ba bemész és az ajándékot (gift-es cuccok) egyszerűen ráhúzod a karakter alakjára, arra term akinek akarod adni az ajándékot. Vagy örül neki és nő a népszerűséged nála vagy csak nem fogadja el. Pl akartam adni egy szép bőrcsizmát az nem kellett a lovagnak, de muterja medáljának bezzeg örült. 
Az kemény csata, én is megszenvedtem vele. Igaz én elég tankos csapattal tolom de még úgy is kemény volt.
A legjobb ha felrohansz a malomhoz, ott besegítenek a lovagok is a csatába. Meg amúgy is jobb ha nem egyszerre zúdul rád 1000 zombi.Potik: Nem árt spórolni velük, nincs túl sok belőlük. Árusoknál sincs sok belőlük... Érdemes az egyik karaktereddel herbalizmusra fejleszteni és akkor tudsz potit gyártani ha megvannak hozzá a megfelelő komponensek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...
...

A piacot kipucoltam (quest ügyileg), most meg nyomulok a serlegért. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)