Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Előveszem néha a soundtrack-et és többször gondolkodtam már azon, hogy játékon belül is hallható-e bárhol legalább az egyik verziója (high/dark) az "I am the one"-nak. Talán story függő és nem sétáltam bele abban az ágba, vagy egyszerűen nem emlékszem?
(#4278) Plazmacucci
Szerintem az utolsó DLC-vel már egész komplett a story (anélkül nekem félbecsapottnak tűnt, főleg a játékidőhöz képest), azóta azt mondanám, hogy egész jó (a középső story DLC sem rossz, bár én is úgy vagyok a helyszínével, mint az egyik csapattag "utálom a...", az első DLC nekem felejtős volt).
De szerintem továbbra sincs meg az a "lelke", mint a DAO-nak volt és még a DA2 is emlékezett rá foltokban.
A relatívan hatalmas bejárható terület inkább csak arra jó, hogy akár több tíz órával megnyújtsa a teljes játékmenetet, ha ahhoz vagy szokva, hogy megpróbáld bejárni az egészet (az előző részeknél ez jól működött, illetve megérte, mert voltak apró eldugott cuccok, amiket szinte mid meg lehetett találni némi sétálgatással, de itt kemény meló a "terület alapú játék", így nem elég jutalmazó - bár én szerepjáték szempontból is így [területalapon] próbáltam játszani, ami megint csak fejbekólintós volt néha).A fenti igaz a mellékküldetésekre is. A sok utazással együtt annyi időt elvesznek, hogy könnyen mennek a fő történetszál kárára (már belefeledkezel a lóti-futi dolgokba, amiket a valóságban napokon keresztül csinálsz, aztán visszamész 1-2 órát fősztorizni --- de nekem jellemzően épp akkor kell félbeszakítani a játékot, mikor épp a legjobb dolgokban vagyok félúton
).Sok a csapattag, de van közte teljesen felesleges is.
A soundtrack jó és szerintem nagyon jól passzol a játékhoz, bár nincs benne olyasmi, mint a Leliana's Song.
A grafika gyönyörű (főleg 2014-es szemmel). Nem csak csilling-csilivili, hanem tényleg sok helyszín és modell alaposan és változatosa, "igényesen" ki van dolgozva.
Van benne egy ötlet, ami szerintem nem is állja meg a helyét, hogy történetszáltól függően opcionális és nem építenek rá később, hanem elkaszálják miután újra összekötnek a szálak, de azt inkább nem spoiler-ezném el (egy olyan féle varászlat, ami eddig DA-ban nem volt és drasztikusan befolyásolhatta volna az egész játékmenetet/mechanikát, illetve történetvezetést, ha megpróbáltak volna erre alapozni).
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Először anno harcossal vittem végig. Most szerencsevadásszal nyomom,miket fejlesszek rajta? Inkább a kétkezes,támadós képességeket? Illetve az első oldalon a erő,ügyesség stb dolgoknál melyik a fontosabb? Bocs de annyira nem vágom már a játékot,régen használtam,szeretem is,de van még mit fejlődni

-
janos666
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Nincs minden platforman "savegame cluod-backup" funkciója? Mert akkor bejelentkezve hozzáférne a program bármely más platformon is (nem kell hogy binárisan kompatibilisek legyen a mentések az egyes platformok közt, itt most néhány változót kell megtalálni, de azon sem lepődnék meg, ha 1:1 cserélgethetőek lennének a file-ok) és mondjuk ugyan úgy történhetne egy webböngészőben is (és szintén a szerveren lenne mentve az eredmény).
Kifogásokat mindig lehet keresni arra, hogy miért ne dolgozzon valaki.

Ez szerintem vagy valami bürokratikus okból vagy puszta hanyagságból lett ilyen.----
Más kérdés.
A Wikia-n találtam olyan oldalt, ami leírja a main quest line javasolt végigjátszási sorrendjét és megemlít pár DLC-t is. Ezen felül pár "további történet" (külön indítható story DLC) is logikus, mert történelmileg egyértelműen a DAO lezárása után (vagy pont ott) játszódnak.
Ugyanakkor a Leliana's Song és Amgarrak DLC-t pl. mikor érdemes "hivatalosan" játszani?
Ezek beolvassák a DAO és Awakening mentéset, de ez visszafelé is működik, vagyis menet közben végigjátszva is nyoma marad? -
janos666
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Pedig szerintem arányaiban sokkal kisebb munka lett volna nekik megoldani, hogy bármely rész mentéseiből importálja, ami érdekli és alapértelmezésekkel pótolja, amit nem tudott meg (mert pl. a második részt valahol a felénél hagytad abban, vagy egyszerűen kihagytad azt a küldetést, stb). Náluk dolgozott volna ezen pár ember pár hetet (oda-vissza letesztelve), így milliók fognak 10 perceket kidobni az életükből.
-
Phobion
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Jól látom ez a DA Keep még csak béta fázisban van?
Másik, most akkor teljesen feleslegesen játszok a 2. résszel? Mert egy hónapja gondoltam, hogy elkezdem az egészet elölről, hogy a mentések majd számítsanak, most végeztem az Origins-el és az Awakening-el, de ez a 2. rész... elsőre is nyűg volt, hát még most...

-
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
Hát rezeg a léc, arra kérem a T. illetékeseket, hogy amennyiben rosszat cselekedtem, töröljék a fenti posztomat, ha nem, szívesen segítek a magyarítás megosztásával továbbra is, lévén ehhez a játékhoz elég fontos az alapnyelv megfelelő ismerete, ennek hiányában, az angolul kevésbé tudók számára problémát okozhat.
Én steamen vettem, hétvégi leárazáson, nem rossz az angol nyelvismeretem, de azért elkél a segítség
szerk: Egyébként nem is jó a link valamiért, de itt van helyesen.
-
DZs
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Úgy tervezem, hogy a harci táltos (az Arcane Warrior szó szerinti fordítása, misztikus harcos után szabadon) irányba megyek el a csapatban egy gyógyító varázslóval és egy törpe harcossal. Nem tudom, hogy a varázslónak melyik támadó vonal a hasznos a gyógyítás mellett: tűz, jég, vihar, vagy bénító varázslások. A vadász szerepe pedig még nem letisztult, hogy lehet-e belőle két tőrös tankot csinálni, vagy hátra kell hagyni íjászkodni.
-
DZs
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
A Mass Effectben azért lettem katona, mert a varázslatok messziről nem működnek és lerohanáskor lassúak. Később felvilágosítottak, hogy rosszul használtam a varázslót. Szóval, itt a társaim kaszaboljanak, miközben én a háttérben varázsolgatok, vagy inkább én vagdalkozzam?
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
DAO : én rögtön megjelenéskor vettem gyüjtöit és egy csomo tárgy csak feketén volt meg.
nálam 6 tárgy lett most legális.
DA2: ebben az esetben igazad van... pl megnyiltak a gyüjtöi kiadás itemei. ez mondjuk kicseszés azzal aki megvette az elején a signiture editiont... a többit én összeszedtem, végigtoltam a webes játékot, a demot ...
ha ezt tudom nem szenvedek velük...
illene már végig vinni a második részt is.
Ott melyik karit érdemes betölteni?
Van egy Mágusom és egy Nemes emberem ami eddig teljesen kész. -
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Random fagyasok nalam is vannak 1.04el es 1.05el is.
Alt az inditas utan egyszer nekem is kifagy.
Minden hibauzi nelkul kidob asztalra.Most csinaltam meg a low and older kuldit.
Loreskeaper robe-t hogy hogy dobja ki a jatek?
Vagy 100x utottem le a csempeszvezert szinte mindegyik nehezsegen es semmi.
Kivoltam... -
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Project lezsirozva.
Anorat megdumaltam.
Alit lebeszeltem a kiralysagrol.
Leilana gond nelkul fogadta ( baratsag maradt 100%-on )
Morrigannel elso beszelgetesre -15, aztan visszatolt es sikerult megtartani a szerelmet.
En is ugy tudom hogy kinyirni ki lehet csak nem tudom hogy van e olyan opcio hogy nem en adom ki a parancsot. Majd meglatom. Maxfelaldozom a vegen
Anorat amikor fuztem vegig ugy beszelgettunk hogy kiraly leszek. Nem csak a hazzassag hanem kozos eros kezu kormanyzas.Majd kov. vegigjatszas csajszi kari lesz es kiralyno

Ott is muszaly a nemesi eloelet? Vagy csak eleg a szerelem Alival?
Pagonyelf szerencsevadaszt akarok csinalni, de ha kell a nemes marad az. Hulyen fog mondjuk kinezni a nemes tolvaj...
-
Weaver
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
1-1ben átvettem az alapjátékból a karaktert at awakeningbe. néztem is nagyot, amikor megjelent Alistair és régi barátjaként üdvözölt. pedig elvileg vagy neki, vagy nekem meg kellett halnom. na mind1.
awakeningben az ezüst bányában elveszik az összes felszerelésem. egyből van egy terem ami varázslattal le van zárva. viszont fel lehet menni az 'építész laboratóriumába' ahol van két kar. ezekkel kell játszani, ez nyitná gondolom az ajtót.
mi a kombó? nem jöttem rá. ebben a ládában van a felszerelés? egyántalán vissza lehet szerezni ?
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
tul sok szöveg angol...
huuu köv rendszer telepitésig? ezt már olvastam hogy lepucolni csak ugy lehet szinte ha rendszer telepitest végzek.
akkor ha leszedem a játékot és ujra visszarakom nem is biztos hogy jó lesz? ...
Szerk: Pl Morrigan összes párbeszéde eddig angol... a jövöbeli esetleges opciók miatt jobb szeretném ha magyar lenne!
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
hát ez az, hogy nekem is alapbol magyar.
eddig nem csinálta ezt. most uj karit inditottam és igy fordult elö. de érdekes mert felirtam minden nyelvi fájlt, de az még igy is elöfordul hogy néhol angol a szöveg!
nem értem!Ha leszedem a játékot és felrakom ujra, elég csak a dokumentumok dragon age mappáját kimentenem? a dlc ugy müködnek ha visszateszem ugy ahogy volt?
-
Rossi
addikt
válasz
leviske
üzenetére
"Nem is játszottál a harmadik résszel." Jogos...

De fordítom, így a sztorit is nagyjából vágom, meg rengeteg véleményt olvastam (pro és kontra). De teljesen jogos, végig fogom tolni, ha elkészültünk a magyarítással, és majd akkor írok egy végleges és megalapozott véleményt.
-
Weaver
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
már nyitogatom vele a ládákat! eddig nem tudtam mi ez a nagy Dragon Age 'hype' mert csak most kezdtem vele játszani. int vga-m volt, gyakorlatilag emiatt vettem VGA-t, hogy végre kipróbálhassam. nem bántam meg! a Baldurs Gate-k óta nem kötött le játék ennyire. ráadásul az összes grafikai opciót makszra tudtam tenni és rezzenés nélkül megy a játék. nagyon szép, megérte várni.
-
Midoriko
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
Oksi, tehát mondjuk ha a karakterem elfogadja a Morrigan, de már mondjuk szerelmes Alastairbe, akkor nem lesz vége a kapcsolatuknak vagy hogy is mondjam, akkor nem tudnak összeházasodni, meg olyasmit is ír hogy nem veheti el a karimat, mert neki gyerek kell!! ha Alastair a király? na ez értelmes mondat lett

-
válasz
leviske
üzenetére
Felkerestem őket. Olyan remek ötleteket találtak ki, hogy másoljam a DVD tartalmát a gépre, és telepítsem onnan.
Új kód lehetősége fel sem merült. El sem jutok odáig, hogy ezt a kérdést feltegyem, mert mint ha robotokkal beszélgetnék, mint az IKEA Anna nevű botja lenne a vonal végén.
-
3.Aragorn
addikt
-
L4D1K
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Nem csináltam semmit sajna.... közben ráleltem, nagyon nagy gond van. A legrosszabb, hogy nincs olyan mentésem, ahol még jó volt a játék, így ezt nagyon benéztem. Most újrateszem, hátha valamit javít.
-
X Factor
addikt
válasz
leviske
üzenetére
A S'sP az Origins történetszálába van integrálva, Shale-el együtt, szóval ott nemigen játszik az importálás
No ez műkődött, ugye miután végig viszem az Originst írja h. lehetőségem van a prémium tartalomhoz, de ezek az események az Origins vége elött játszódnak, habár a karakterem lvl21 amivel befejeztem a játékot, megcsináltam a dlc-ket és utána ragyogóan bevette az awakening lvl 22-esen.
-
Vistaboy
veterán
válasz
leviske
üzenetére
"És még annyit had, hogy a 4. megidézéshez a könyvtárban hol találom meg az útmutatót? Csak mert nekem a 3.-ig van meg. Vagy azt csak a következő szinten lehet majd megtalálni és jöhetek majd vissza?"
A negyedik idézéshez először kattints az idéző betűre, és végezd el sorban az előző három idézési gyakorlatot, úgy, hogy nem használod az idéző lángot. Utána kattints a "Negyedik megidézése" helyszínre, ekkor megjelenik egy tréfamester, majd ezt követően egy új küldetés válik elérhetővé a tisztelendő tábláján.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Ezzel a karakterrel Leilana-ra hajtottam, de Morrigan-nél is már 80% fölött van a mutatóm, és már eljátszottuk a "nagyjelenetet", amikor féltékenykedni kezdett.
Az egyetlen probléma, hogy a most importált karakterrel még nem vittem végig teljesen az Origins-t, úgyhogy megint kipróbálom majd úgy végignyomni a DLC-t, amikor már a Vezérdémon kinyiffant.

-
Vistaboy
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Annyit azért tegyél hozzá, hogy bár tényleg nem érhető el magyarul, azért a Leilana's Song például gond nélkül települt a magyar verzióra, míg például a Mass Effect 2-nél a Lair of the Shadow Broker című DLC már egyenesen NEM KOMPATIBILIS a hazai kiadással. Szerintem ez a szemétség.
Pláne, hogy mindkettőből a CE változatot vette meg az ember annak idején, ugye?

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Amíg jelen volt az országban az EA, addig "tiszteletből" megkaptuk magyarul. Mostmár nincsenek, mostmár fontosabb az, hogy nem vagyunk piac. Több a ráfordított pénz, mint amit az itthoni DLC-kből kirántanak. Röviden ennyi szerintem.
Nagy valószínűséggel akkor nekem a DA2 és a ME3 is kimarad, mert akkor 90%, hogy ez se jön magyarunl, nekem meg nagyon messze van az angolom ahhoz, hogy ilyen szintű játékokat tudjak játszani. Reménykedek abban, hogy majd valaki lefordítja...ha nem, akkor így jártam.
Az mondjuk nagy köcsögség, hogy már egy meglévő játék felénél szakítják meg a hazai supportot, ami ráadásul még nem is telepíthető, így azzal se megyünk sokra, ha valaki lefordítja. Mert egyszerűen nem lehet a magyar játékra rátenni...

-
SSJPeter
őstag
válasz
leviske
üzenetére
A karakter kreátorral lehet utólag módosítani a karaktereket?
Sajnos eléggé bamba warrior pofát csináltam,nem igazán fordítottam időt az arc megtervezésére, ha lehetne módosítanám.
Le is szedtem azt a programot de nem tudom hogyan lehetne a meglévő karakter megjelenését módosítani?
Úgy látom,hogy ott csak új karaktereket lehet csinálni?
Kaphatnék ebben egy kis segítséget?
-
Grifid
aktív tag
válasz
leviske
üzenetére
Határozottan egyetértek az első bekezdéseddel, még azt is elmondom neked hogy ezeket utána rendszergazdaként is kell futtatni, ha pedig ilyen érzékeny vagy akkor járj el egy pszihomókushoz hogy felgyúrjon egy kicsit agyilag.
Azt pedig engem egy cseppet sem érdekel, hogy te vagy bárki más mit enged meg magának. -
Grifid
aktív tag
válasz
leviske
üzenetére
"Amúgy majdnem végigpróbáltam az összes -fórumokban és a datools wikin említett- lehetséges megoldást, így ehhez a "telepítsd adminisztrátorként" dologban nincs sok hitem és nem akarom vele elcseszni az időm"
Bocsika de te egyszerűen nem [moderálva]!
Ez az alap. 64-es oprendszereken, egy rakás program nem működik illetve nem indul el, ha nem rendszergizdaként telepíted vagy futtatod.
Időben is tényleg marha sok egy jobb klick és kiválasztani a rendszergizdaként indítást...
[ Módosította: ollie ]
-
Grifid
aktív tag
válasz
leviske
üzenetére
Setup futtatása rendszergizdaként.
vagySQL Server Management Studio Express installation issues
64 Bit IssuesIn Windows Vista and Windows 7 if you get an error 29506 the SSMSE cannot change the rights of the database because it is running from your user space. Try the following:
* Save the SQLServer2005_SSMSEE.msi on C:\
* Run the command line as an administrator by going to Start -> Programs -> Accesories
* Right click on Command Prompt and select Run as Administrator
* Go to C:\ by typing cd \ (enter) your prompt look like this C:\>
* Type SQLServer2005_SSMSEE.msi (Enter) and the installer should now work without errors.Cannot connect to <computername>\BWDATOOLSET error when starting SQL Server Management Studio Express
Error Text:
Cannot connect to <ComputerName>\BWDATOOLSET. A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (Microsoft SQL Server, Error: -1)This may be an artifact of failed installations, or incompletely removed installations. Close the error window and go back to the "Server Name" drop down. See if there are any other entries in there, or select the "Browse for more" option. If you have done a manual installation of SQL Server, there is probably an Server named SQLEXPRESS that you can connect to.
ha ez sem működne
-
SSJPeter
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Ja megnéztem youtube-on azt a Morrigan-es videót,hát örülök,hogy kijavították mert azt hiszem ha benne hagyták volna törlöm le az egészet.
Legalább 1 ember legyen már hetero benne.
Azért nagyon vicces szex-jeleneteket hoztak össze modokkal.
A végén szarrá röhögtem magam azon a csontvázon. -
Cyrusv10
tag
válasz
leviske
üzenetére
SPOILER
Nem állt szándékomban ennyire másként alakítani, épp csak arra ügyeltem, hogy amit lehet és belefér azt "kissé" másképp csináljam mint az 1. végigjátszásom alatt. Allistair-t királynak szánom, 1.-nél elhagyott most ő marad, Morrigan így is úgyis lelép ha jól tudom, megkapja a démonbébit(így kinyírhatom az archlordot anélkül hogy belepusztulnék (legalábbis remélem Morrigan nem vág át
), a teyrt és lányát( bizonyos szempontból jobban irritál mint Loghain) nyilvánosan kivégeztetem ha tehetem.Ha Morrigan lelép az útsó fight előtt akkor bajban leszek mert nem marad varázslóm (assasin vagyok).
3. végigjátszásom (íjjász vagy 2. mage) mindenképp lesz, mert akkor már 2 végigjátszás alapján kiszámolok egy lehető legjóságosabb befejezést.
-
janos666
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Másodjára még korai...

Én nagyon szerettem ezt a játékot is, de 50-50%, hogy végig fogom-e játszani másodjára.
Az ME1-et 3x is végigtoltam, az többször már nincs tervben (talán ha már a 3. is kint lesz, akkorra már régi lesz az emlék), csak az ME2-t akarom még nyáron másodjára. És ha utána unatkoznék, akkor talán előveszem a DAO-t másodjára... -
válasz
leviske
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mitől bugos a DAO, meg mennyi munkájuk van. Ha az, akkor javítsák ki bármibe is kerül, mert erősen a játszhatóság rovására megy. Nálam már elérték azt, hogy ne vegyem meg a második részt, sőt, az első részt is abbahagytam félúton.
Egy szavam sem lenne, ha a játékot valami kis, indy cég fejlesztette volna. De az egyik legnagyobb presztízsű fejlesztőcégről beszélünk.
-
janos666
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
A sógor nem élte meg ezt a napot, de a varázsló igen, vele beszéltem is (ilyen "hét te fasz, kérnék egy szívességet" stílusban. Élveztem volna azt a választ, hogy "te is ígértél egyet, amit nem tartottál be" -> ott ki lehetett nyírni?
)
Az első rész végéről az rémlett, hogy 'hosszú távon jó uralkodópáros vált belőlünk'. Itt pedig azt mondják, hogy eltűntem, mielőtt bármi értelmeset kezdtem volna magammal a környéken.
Az nekem is feltűnt, hogy orléziát nyomatják orrba-szája. Arra úgy is kíváncsi voltam, de Andraste-t nem szeretném főhősnek. Viszont ha ez marad, léphetne egyet a ranglétrán, mert már uncsi, hogy a ME1-2-ben is ugyan olyan hangleejtéssel mondják minden sarkon, hogy "komendör!"
A patch-et tényleg én néztem el, azt hittem az 1.3 már az Awakening után jött ki.
Az alapjátékhoz jött amúgy ki pár értelmes DLC tavaly december óta, ami netán feldobhatna egy második végigjátszást?
-
nepszter1
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Igenpontosan ezt csinálom a mágusal fagyasztok de baszhatom mert egyszerüen van amikor le se fagy itt szevedek 2 órája de sehogyse sikerül. A társaim meg mellé ütnek vagy nagyon kicsiket ütnek belé . A fegyverekel mostmár semmit se tudok csinálni . Mert ugye a városba van bolt csak.
-
Lenry
félisten
válasz
leviske
üzenetére
én női elf karakterrel játszok, úgyhogy nem vehetem el Anorát, és királynő sem lehetnék, Loghain megölését pedig át nem adtam volna senkinek, nagyon b*szta már az agyamat az az ürge.
machinimiát jó, hogy mondod, el is felejtkeztek róla a Gamepodos hír óta, de most bepótolom
(#2802) 3.Aragorn hiába hülyén hangzik, akkor is így van írva a magyar változatban, és ez még a könnyedebb verzió. éjfattyú, csorlák, Orlézia, stb... (bár nekem az Orlézia pont tetszik)
-
Lenry
félisten
válasz
leviske
üzenetére
igazából majdnem lényegtelen, hogy ki lép a trónra, csak a játék végi képeslapok szövegei lesznek mások, a játékmenetet kevésbé befolyásolja
én Bhelent segítettem a trónra, mert ő volt jobb arc, Anorának meg l****z a p*****ba, átvert vagy háromszor, nehogymár még trónra is emeljem...
fölajánlottam neki, hogy ha összejön AÍistairrel, akkor lehet királyné, de ebbe nem ment bele, úgyhogy I.J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).

Több embernek simán futott. Origin-t nem használok, nem is fogok, amíg nem muszáj. Nálam minden STEAM alól fut.

!