Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Számomra a Dragon Age Origins a sorozat legjobb darabja.
Most néztem videókat a Veilguardról 3 hoz képest is béna szerintem.
Jó hogy visszamondzam az előrendelését. -
melega
őstag
Erre a véleményre lehetett számítani a rajongók,reagálása alapján.
A Dragon age origins toronymagasan a sorozat legjobb darabja.
A második lehetett volna jó, ha nem kapkodják el.
A harmadik gyönge közepes lett, nem mindig lehet három pontosat dobni.A Vailguardért nem adok pénzt. sok rajongó szidta olyan mintha barbi babákkal játszana egy túlszínezett pályán.
Amit a GTA 3 és 4 vezető fejlesztője vezetésével csinálnak most: [link] nézzd meg 26 másodperces.
A Ghost of yoteiről, meg a Mafia The Old Countryról megvárom a kritikusok véleményét.
Nem hozza amit a Tsushima vagy a Mafia Definitive Edition nálam kukák.Ami tuti vétel
MGS Solid delta remake berendelt.
GTA 6 fő játék nálam. Előrendelt lesz, a 3 óta az összes nagygépeset végigvittem eddig kivéve Vice City, de az SH 2 után kezdem.MindsEye bár a GTA 3 ba nem csalódtam korszakalkotó játékot csinált LEslie Benzies, remélem a mindsEyevel is azt fog.
-
melega
őstag
-
melega
őstag
-
melega
őstag
Kíváncsi vagyok a GTA 6 jö e még ere a generációra?
Ha nem lehet a ps 5 öm és az összes ps 5 ös játékom árát beszámíttatom egy gépcserébe és a GTA 6 pcs verziójába.amúgy a Ghost of Yutei ami még érdekel a Tsushimát kitoltam, és platina.
A Kingdom Come, mweg a Stalker 2 nézve a videókat nekem unalmasak, a Stalkerben sokszor nem is a harc a lényeg, hanem a felfedezés.
-
melega
őstag
Az Originsből elég volt 3 végigjátszás, egyről videókat is küldtem neked az az igazi.
A 2 ba állandóan bentragadtam valahol. Hamisan működött a játék
A 3 ból elég volt 2 végigjátsás nagyon hosszú volt.Remasteredből sokkal jobban tetszett a GTA Trilogy ramstered, és ott a III és San Andreas remastered.
Szerintem a 3 legjobb GTA a 3, a Sna Andreas, és az 5.
-
melega
őstag
Nem várom
Amit én választottam:
MGS Solid delta remake az 5 és a rising mentekGTA 6 ha 2027 végén 28 elején jelenne meg ps 6 ra az összes játékom és ps 5 konzolom árát besztámíttatnám a GTA 6 be, meg ps 6 ba.
A Ghost of Yotei érdekel még az első része platina, nálam év játéka volt.
A többi nem fogott meg néztem a játékmenetüket.
Idén meg A silent hill 2 remake jön.
Ami még platina lett: Gow Ragnarök 90 óra
Bloodborne a kiegészítővel 130 óra
Cyberpunk 500 óra -
melega
őstag
Tudom, de én inkább lemondtam a rendelést.
Az Origins sokkal jobb mint amit a videókban láttunk a Veilguardról
A harmadik sem rossz, de a negyedi nekem nem jön be. Megnéztem a gameplay videókat és én sokkal jobbnak tartom az első részt, és a harmadik is jobban tetszett eddig.Ami jön nekem és nem ps store kedvezménnyel:
Idén silent Hill 2 remake 15-20 órásJövőre:
Metal Gear Solid Delta remake előrendelt
Eddig a MGS 5 öt és risingot vittem végig
A GTA 6 előrendelése beindul tuti rendelem elő szerintem ps 5 prora lesz belőve.Üdv:
Andris -
melega
őstag
Nekem meg a nyílt tengeri kalózkodás kurvára bejött, mind, de ahhoz fejlesztenem kellet a hajóm fegyverzetét páncélját és a saját fegyverem, páncélom, ahhoz a fő sztori mellett melléktevékenysegeket kellett megcsinálnom
Az összes legendás hajó elsüllyesztve+ az összes tengeri és szárazföldi erőd elpusztítva a 4 be és a rougba.
Én hajózásba 3, 4 rougba hajós csatákba nahyon jó voltam.
Imádtam, csak fárasztó betanulni. -
melega
őstag
Nekem az jött be legjobban a 2 után meg a Rouge, nagyon szerettem.
Térképeiket kipucoltam.
Az Originsbe 70 az Odysseybe 300 óra volt kipucolni a térképet easy fokozazon.
Az összes AC kitoltam, régen imádtam.A Far Cry a 3 ba is kipucoltam anno a térképet, a 4 után elérték hogy ne érdekeljen a sorozat.
A GTA még nem baszták el szerencsére.
-
melega
őstag
Félreértesz, nem a ps5 pro lesz első napos vétel hanem a GTA 6.
Az se zavar ha ps 5 ön sokszor 30 alá zuhan az fps.
Evil Withon 2 esetén sem zavart ps 4 en.Amúgy a Kingdom Come Delivarence 2 előrendelését lemondtam. A első részével sem boldogultam.
Idén Silent hill 2.
Amit jövőre várok és instant vétel fél év csúszással is az a GTA 6.
Jövőre a Diablo 4 megvételén gondolkozom.
-
melega
őstag
Nekem meg itt a bizonyítékvideó a végigjátszásaimról:
Az újak is jöttekAlone in the dark:
episode 4
boss fightLegjobban a középkori dark fantasyt szerettem:Legjobban a hosszúkard vívós Witcher
tWitcher 1 szalamandra halála és vége
Witcher 2 vége
Witcher 3 Imerith halála és best ending és secret ending
A többi köztük a világ legnehezebb közelharcos játékai a soulslikeok a a dark souls utánzatok:demon souls
dark souls 1 remastered vége
dark souls 2 vége
Ac Mirage
Horizon Forbidden West vége
Gotham Knight megmentem a várost
God of War Ragnarök sztori vége
God of War Ragnarök platina
Az ördög bennem magamtól mindenki él
Quarry csak a jófiúk
Plague tale requiem legerősebb ellen
Plague tale requiem sztori vége
AC Unity vége amely játék a 2024 es párizsi olimpiai megnyitót inspirálta
Hogwarts legacy végjáték pegi 12 aranyos akció-szerepjáték
Atomic heart jó véglet
Atomic heart rossz véglet
Resident Evil 4 végjáték 1
Resident Evil 4 végjáték 2
Hogwarts legacy osztályelsdő
Horizon forbidden West ending Walter
Horizon forbidden West gépcsata
Star Wars Jedi survivor pegi 12 Dart Vader
Star Wars Jedi survivor áruló vége
Dead space reamke vége
Final fantasy XV vége
Marvel spiderman 2 vége
Robocoőp _Rouge city mese vége
Alan Wake 2 boss fight
Alan Wake 2 végeRemnant 2 vízválasztó
Lords of the Fallen kísértet kastély
Lords of the Fallen Adir vége
Wo long to kezdetek
wo long to tenger
wo long to legkeményebb boss
wo long to havas pálya
NFS Rivlas
Crew 2
Dragon Age Origins megint nehéz volt ízig-vérig szerepjáték:Alapjáték:
A legnehezebb csatám:
[link]
Denerimban és oda:
[link]
[link]
[link]
[link]
Lányért Logihan lányáért:
[link]
Awaken kiegészítő:kezdetek
építész
strázsa megvédéseFekete láp
végjátékDRAGon's dogma 2:
Indul a buli:
[link]
Christen Bellt szerkesztettem segítségnek:
[link]
Christen Bellel 1:
[link]
Christen bellel 2:
[link]
Újkori főváros:
[link]
Christen Bell kemény kalandjai:
[link]
Kalandozás:
[link]
tenger alatt
[link]
Christen Bellel megölöm a sárkányt:
[link]
Út a sárkányhoz:
[link]
True ending:
[link]
Sárkánygyík:
[link]
Kígyó:
[link]
Legjobb befejezés:
[link]Final Fantasy VII rebirtrh:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]FF VII rebirth
Sephirot I. fázis: [link]
Sephirot 2. fázis:
[link]
Bloodborne a platináról már löttm pár másodperces videót.
A lényeg:
kezdetek:
[link]
kezdődik:
[link]
vérpap az aljas:
[link]
Csürhétől a városig:
[link]
dungeon 1:
[link]
dungeon 2:
[link]
erdő:
[link]
pók:
[link]
dlc kezdődik:
[link]
havas pálya:
[link]
havas vége
[link]
a kert:
[link]
egy boss halála:
[link]
halászfalu:
[link]
az újjászületett:
[link]
börtön:
[link]
labirintus:
[link]
ketrecfej:
[link]
rejtély:
[link]
utolsó boss a főgonosz előtt:
[link]
könnyű vége:
[link]
könnyen:
[link]
[link]
legkeményebb bos:
[link]
végső boss:
[link]
platina:
[link]
Végérte értem a rise of the Roninnak!
Best endinget kifilóztam, és a legkeményebb csatámat látod:
Legnehezebb háború:
Háború jó kimenetele: [link]
Minden jó ha a vége jó: [link]
Banishers kezdetek
Banishers erdő
Banishers farkas
Banishers kihívás
Banishers havas pusztákon
Banishers vissza New Edenbe
Basnishers rossz véglet
Andris -
melega
őstag
-
melega
őstag
Nekem tölthető mától a SW Outlaws.
Nekem a DA 3 ra nincs időm.
Naponta 8 óra munka, utána hobbi munka a lovardában, heti egyszer szablyaedzés Szegeden, heti 2 szer kimegyünk apámmal Kishomokra, nem vagyok oda érte, a lovászat nekem jobban fekszik sport és hadi.
Aztán otthon is locsolunk.Örülök ha az AC Shadowot befejezem fél év alatt.
-
melega
őstag
Te a Dragon Aget leszámítva, mivel játszol idén?
Én Alone in the Dark most jön az utolsó fejezet.
Aztán Wu kong.
Aztán október 8 tól Silent hill 2 lemezes
Aztán október 15 től AC Shadowwal.
Aztán február 11 től KCD 2 a csehek játéka fizikai példány.Aztán a GTA 6 ot várom.
Viszont én új konzolért nem adok 250 000 Gtot megint.
Egyhavi keresetem.A játékok mellett a szablyázás, lovazás, hagyományörző sztyeppei harcművészetek is igen jó kikapcsolódás.
Üdv:
Bandi -
melega
őstag
Pont ezért húzott el az országból a velem egyidős Koncz Attila 24 évesen.
Írta Hollandiában az élelmiszer, ruha, műszaki cikkek annyik mint nálunk vagy olcsóbbak.
Jól járt. Kemény lakstos hegesztő munkából havi 1 millió Ft fölött keres euróba. Hetente 45 órát dolgozik.Náluk a takarító 750 000 Ft körül keres euróban.
Ja nálunk nagyon magas adókat vetnek ki, a másik párt meg az államkasdzát üríti, garázdaság van.
Nálunk csicskamunkából jóval szarabbul élnek az emberek mint Hollandiában.
Nálunk szar a helyzet.
-
melega
őstag
A másik én a drága géptuningŕól és a drága konzolvásárlásról mondtam le.
Idén Alone in the dark.
Aztán Wu kong megvett
Aztán Entoria megvett
Aztán Silent hill 2 berendelt.Jövőre pedig Kingdom Come Delivarence 2.
Aztán kíváncsi leszek a GTA 6 ra.Wu kong utolsó soulslike mert bénázásom, és hisztim megeszi a szívem.
Az ACt, Codot, Bft, Medal of Honort, Sniper Elitet, Far Cryt meguntam.
-
melega
őstag
Ja még annyi hogy Hollandiában a holland paraszt akinek gazdasága van és jól csinálja sokkal jobban megél mint a magyar.
Ismerősöm 2009- ben ment ki Németország magyarul csinálta a húsipart betanított magyarok között, jobban élt mint itt lakatosként.
Írta hogy 4 éve él Hollandiában, kemény lakatos hegesztőmunkából hétköznapi 9 órából keres 1 millió forintot úgy, hogy az élelmiszer, ruha és műszaki termék árak ugyanazok mint nálunk.
Van aki jó informatikus annyi munkából 2 millió forint felett keres euróban.
Az emberek sokkal normálisabbak, nincs az a bal és jobboldali ellentét mint nálunk. Sokan nem foglalkoznak politikával, mert bárki van hatalmon jobb mint nekünk magyaroknak.Ott náluk a takarító 750 00 Ftot keres. Simán el tud menni az Adriai-tengerpartra nyaralni.
Amelyik fiatalnak a lovaglás vagy a szablyázás, vívás, búvárúszás a hobbija sokkal könnyebben futja mint nálunk.
A bal oldal az államkassza ürítésből, a jobb pedig a magas adókból él meg nagyon jól.
Nem véletlen mennek ki sokan külföldre.Illetve színészek akik tehetik New Yorkban Manhattani rész, és Hollywoodban próbálkoznak aki kap vízumot és van pénze ott az átlagszínész is sokkal jobban megfizetett mint nálunk.
40 év lemaradást 35 év alatt nem tudtunk behozni ,mert a politikusok csak pofáznak az egyik az államkassza ürítéséből jobban él mint Harrison Ford, a másik meg a magas adókból.
Ennyit arról milyen jó nálunk.
A vívó edzőm bankár a középvezetők fizetése a béka segge alatt van az amszterdamihoz, és a new yorkihoz képest.
Jelen közel keleti és háborús állapotbán inkább az Usában vagy Kanadában lennék katonasulival ejtőernyős, vagy lynx harckocsizó szerződéses, ha nem szorulnék be, mint nálunk.
Ez a véleményem.
Az a hajó elúszott, de katonabúvárnak, tengerészgyalogosnak viszont az béna úszásom, és az allergiám miatt nem mennék. soha ne merülj ha meg vagy fázva, vagy allergiás vagy.
Üdv:
Andris -
melega
őstag
Annyi hogy én 15 év után 200 játék után meguntam a játékokat és kinőttem belőlük.
Még idén jön nekem a Silent hill 2.
Jövőre a Kingdom Come Delivarence 2 és befejeztem.
A Kingdomot azért javasolták mert abból hosszúkardvívást is tanulok.Arra mentem volna ha apám nem tart be tenisszel, így maradt a szablya.
Korábban írtad hogy parasztnak születtél szüleim is, de én inkább Kassai Lajos lovasíjászvölgyébe lennék lovász, lóápoló és tanulnak tőlük sportot.
Meg munka mellett inkább lovazom, tanulom a sztyeppei harcművészetet, vívást a fegyverkészítést mint a hagymát kapálom.Kemény parasztmunka amit nem az én beállítottságomnak találtak ki.
Mi a véleményed?
Honvédelmi suliból meg ejtőernyősnek vagy lynx, leopárd 2 es harckocsizónak mentem volna ha nem szorolnék be.
Valahogy nem a szüleim parasztvérűségére ütöttem.
Andris
-
melega
őstag
Kedves Plata 25 év utan meguntam a játékokat, idén még jön a Kingdom Come Delivarence 2, SH 2 berendeltek.
Jövőre a Doom és a GTA 6.
Úgy döntöttem játékok helyett Hidán Csaba hadtörténész műsoraival, vívóiskolájával, kutatásaival régi magyar fegyverekkel vitézekkel fogok foglalkozni játékok helyett.
A másik dolog meg a hadtörténelem fegyverek használata.
-
melega
őstag
Majd ha megint 5 euro lesz az inquisitor steamen megveszem.
Ja ami még lesz nekem Kingdom come delivarence idén, MGS deltta jövőre, Doom dark ages 2025-2026 az utóbbi kettőben nem kell gondolkodni.
A GTA 6 tuti behúzom 2025 ősze ha nem csúszik.
Amellett nyomom a szablyaedzést, ami még érdekel a hosszúkard, és a fokos.Meg lehet ha egyedűl maradok apa nélkül a szabadságaim alatt csatlakozok a területvédő tartalékosokhoz.
Üdv:
Bandi -
melega
őstag
Szia Plata!
Most hány éves vagy?A Return to Castle Wolfeinstein feltörtben volt meg és imádtam.
ÉN 39 éves vagyok, első gamer pcmet 29 évesen vettem, utána Xbox 360, utána ps 4, utána Evil within 2 gépigényének megfelelő gép 2017 ben, utána pedig ps 5.Úgy döntöttem konzolt fogom a legtöbb játékra használni, pct inkább szórakoztató videókra, apámnak segíteni a céges munkájában.
Amúgy most olvasom Muszasi 5. regényét, az első 4-et kiolvastam japán kardforgató a XVI. századból..
A másik pedig az hogy amikor apukám teniszre küldött mert az a hobbija mérges voltam.
Alapból berakta az edző az edzést szerda 16 órára amiatt nem tudtam elmenni hosszúkard vívó edzésekre Szegedre, meg középkori bemutatókon szerepelni.
A másik maradt a szablya, szépen fejlődök, de mellette inkább járnák Szegedre havi 12 óra ninjutsu edzésre havi 10 ezerért, mint havi 4 óra teniszre 24 000 Ftért.
Apukámnak nem mondom mert hülyét kap, a tenisz a hobbija, nekem nem.
Együtt élek vele, így még ő irányít.Ennyit az offról.
Viszont ha lesznek végigjátszásaim majd a későbbiekben a Dragon Age Vaulgardról osztok meg képeket és videókat róla a topikban.üdv:
Bandi -
melega
őstag
Szia!
Hallod tanárok meg szgszervizesek néhány internetes, hogy be vannak szarva hogy mindenki csak agresszív lesz meg bekattan a játéktól, amiről képet csinálsz.
Közbe nekünk felnőtt játékosoknak semmi baja tőle,
de ők fosnak.Apáma meg úgyis rájuk hallgatna úgy hogy nem hozom össze velük.
Az biztos hogy a legtöbb mai játék akinek van érzéke hard fokozaton sem nehéz.
2015 re már eljutottunk oda hogy csak a soulslike játékok nehezek, a játékok zöme is 2-3 dologban kimerül.
Az új TR ekből kiszedem a gyilkosságokat a fejtörők ovodás szintűek.Ez a véleményem.
Üdv:
Andris -
melega
őstag
Látszik hogy kisgyerek fejjel 14 éven alulival lehetetlen csalás nélkül végigvinni.
Viszont a DA Origins toronymagasan a sorozat legjobb darabja. Én az utolsó főellenségig jutottam ps 4 en anno az Inqusitionban, de gyönge voltam hozzá nem sikerült.
Odaáig is nagyon megszenvedtem.Pár olyan játék még amit 14 éven aluliak nem tudnának maguktól végigcsinálni:
Dark souls 1,2,3, Demon souls, Bloodborne, Elden ring, Code Vein, Dragon's dogma 2, Dragon Age 1,2,3, most következő része, REsident Evil 0,1 remastered, Sekiro, Nioh 1,2, Wo long to, Witcher 1 is kérdéses én nehezen tudtam megkapni a 3 féle befejezést..Ezek nekem is iszonyat nehezek voltak.
Mi a véleményed? -
melega
őstag
A másik:
Értem.
Egy Bloodborne tag 15 éve él külföldön, és 4 éve Hollandiában.
Írta élt Német o. ban Ausztriában, de legjobban Hollandiában szeret élni.
Keresete havi 1 millió forintban lakatos hegesztő munkából.Ott egy takarítónőnek kispórolni a tengerpartra kb mint nálunk a Tisza tóra, ott sokkal normálisabbak az emberek és jobban élnek mint nálunk.
Az MSZP lejmolja az országot, Orbán behozza kínát a Jobbik túl radikális, úgyhogy ezért írta akinek van esze otthagyja ezt w korrupt országot.
Üdv:
Andris -
melega
őstag
Mass Effect amúgy igen.
Viszont lehet hogy azért nem engedi az EA panel amit összekötöttem a steammel, mert korábban feltörttel nyomtam végig.
Az utolsó bosshoz trainer kellett, és a kalóz verzió EA panel nélkül nem indult.
Lehet észrevette a panel a csalást és letitotta a Dragon Age Inqusitiont.Amúgy én is küldök neked videókat a Banishersről, ha kijátszottam, a Alone in the darkról
GTA 6 tuti vétel lesz de az még nagyon messze van, nem lepődnek meg ha 2026 keresztgenerációs címe lenne, így is 2025 őszére írják a megjelenést ami még kamu.
Bár én 42 vagy 48 000 Ftot nem fogok érte adni.Ami még érdekel Metal Gear solid Delta.
Stalker 2, de az gépújításos, lehet megvárom míg psre is megjelenik.
egyszerűbb nekem 6-7 évente új konzol mint 3 évente géptuning.
A gépem munkára bőven jó, mivel nem grafikus munkát végzek rajta.Érdekel valamelyik MGS Delta, Stalker 2, GTA 6?
Az utóbbi tudom hogy igen.Rockstarmgames még nem sokat hibázott, a Red Dead Redemptionnal sem, a 2 a kedvencem tőlük, meg a GTA trilogy DE az 5 után.
-
melega
őstag
Egykor alapfokú nyelvvizsgát csináltam. A játékok angol szövegét részben értettem.
Azóta annyit kihagytam hogy felejtettem sokat.A középfokú anno a magnó miatt nem lett meg. 3 próbálkozás volt.
Bár Aghata Christi Poaro egyik regényét 2004 ben angolul olvastam, de azóta felejtettem sokat, úgyhogy nem menne.A Banishersel azért próbálkozom, meg az Alone in the darkkal fogok még.
-
melega
őstag
Valamit rosszul csinálok EA appban is elszállt.
Alaplap:
ASRock A 320 M
Processdzor AMD RYzen 6 1200 X 3600 MHZ 6 magos 12 szálas, 8 magos 16 szálas a legnagyobb amit azalaplap elbír.
Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 / gbgddr 5 ös open GL:4.2 SM: 5.0
Memória:16 GB ddr 4
Op renszer: Windows 10 64 bites
Winchester 500 Gb szabad terület.Mindegy egyenlőre a 2 őt nyomom, utána psn a Banisherst, és az Alone in the Darkot,
Érdekel valamelyik?
Erdtree DLc megvéve az Elden ringhez az szépen pcn mint a Metro Exodus fut végigtoltam, kisebb segítséggel, és ami még érdekel
Metal Gear solid Delta, és a Silent hill 2 kőbe vésett rendelés az psre.Érdekel valamelyik?
-
melega
őstag
ÉRtem. Na nekem 3 meg el sem indult, elszállt, úgy hogy leszedtem a magyarítást.
Visszatérítést kértem, de mivel elaludtam és úgy futott a betöltőképernyő 3 órát.
Túl estem a 2 órán az árát nem fizetik vissza.Lehet az EA panel összeakad a steammel mert mindenáron azon akarja futtatni a gépem.
Most egyenlőre Banishers, Ghost of New Edent nyomom. Után a Alone in the darkot korábban vettem.
-
melega
őstag
Előtte is.
most leszedtem, megvettem steamre, és kiszedte az EA panelből. Kíváncsi vagyok működik e így, mert nem a gépemmel van gond ha nem.Úgy futott a Shadow of War hogy öröm volt nézni.
Megpróbálom magyarosítással.
Angolul volt meg ps 4 re anno,, de a játék felét sem értettem. Az utolsó bossig jutottam tök zavaros volt nekem .
Azért kell a magyarosítás nekem. -
melega
őstag
Nemtom. A 3 at próbálom indítani, de lefagy.
OP rendszer: Windows 10 64 bit
ASRock A 320 M alaplap
AMD Ryzen 6 1200X 6 magos 12 szálas processzor
16 GB DDR 4 memória
1Tbytos winchester
700 W os táp
Nvidia GeForce GTX 1060 6 gb gddr 5 ös videókártya Shader Model 5.0 Open GL 4.2Nem értem mért fagy el.
Ez az Evil within 2 és a Shadow of War ajáűnlott gépe volt.
-
melega
őstag
A három sem egyszerű. Egyenlőre a 2 őt játszom, de Danarius's Manorban beragadtam az épületbe egy ajtót nem tudok kinyitni, ami más végigjátszásába kinyílik pedig 1.04 es verzió.
Nem tudom, e fontos küldi Fenrishez kötődik.
A 3 at majd az Elden Ring Erdtree dlc után kezdem el.
Silent hill 2 berendelve. -
melega
őstag
Igen.
A másik én mindig a gyönge tanulók közé tartoztam főleg informatika szakon.
Úgy tudtam volna az informatikát, meg az angolt mint volt íjászedzőm akkor rég kiemigráltam volna New Yorkon keresztűl Los Angelesbe vagy Hustonba egy jól fizető informatikus céghez.
Onnan cél lett volna bejutni a hollywoodi gazdag rétegbe, vagy ha nem sikerül, akkor belefutniMila Kunisba Christen Bellbe Rossz anyák, Sarah Marshal,
Harrison Fordba, Arnold Schwarzeneggerbe, Demi Moorba.Mivel az íjászedzőmhöz képest aki M.on informatikus az informatika és az angol tudásom a béka segge alatt maradt, ezért itt maradtam fizikai munkás udvaros az Idősek Otthonában.
Youtuber sem tudtam lenni mint VR Pisti.Ez van kész.
Bár nyernék a lottón szívesen kimennék 2 hétre Los Angeles(játékfejlesztő stúdiók, Grand Kanyon, Price Kanyon, Hollywood, Beverly Hills,.San Francisco.
Ezek érdekelnek Amerikából, meg a NASA meg a Naughty dog stúdió Hustonból. -
melega
őstag
Meg még annyi bajom van mikor indítom a 2 őt EA panelt töltött le hozzá a gép, create new account nem fogadja el a meamabg@gmail.com, meamabg@freemail.hu címet already do ... dumát ír ki.
Amúgy telepítettem a magyar feliratot a 2 höz 3 hoz, de miután felrakta a panelt angolul jelenik meg minden. -
melega
őstag
Itt a kiegészítőről is a saját videóim megszenvedtem vele. egyedül a soulslike játékokkal szívok többet, de nem mindig.
Awaken kiegészítő:
kezdetek
építész
strázsa megvédéseFekete láp
végjáték -
melega
őstag
Akkor nem műszaki informatika szakon végeztél. Én azon.
Amúgy most az elmúlt 2 napban nem volt időm játszani, de küldök neked videókat az Awakenről, hogy ment nekem.
Nekem a játék nem egyszerű.Viszont valaki írta hogy csak a dark souls védjegyűek nehezek azért azt veszik kedvenceik mellé.
A Skyrimot már próbáltad? Nekem a Witcher széria sokkal jobban tetszett.
Skyrimhoz majd töltök le magyarítást.
-
melega
őstag
Hallod ha tényleg válaszul nukleáris csapast küldenének az oroszok Londonnak, Berlinnek, Párizsnak sajnálnám Gal Gadot színésznőt a világ II. legjobban fizetett modellje Londonban él.
Kiera Knightly londoni és Natalia Portman izraeli színésznőt világsztár aki Párizsban él ők jók arra születtek. -
melega
őstag
Jut eszembe erről meg a witcher játékokról.
Szüleimnek vérükbe van a parasztmunka. Nekem nincs.Én sokkal szívesebben dolgozok lovakkal mint hobbikertben, vagy szántóföldön.
Sokkal szívesebben lovászkodok lovasíjászok, vagy akár szigetvári lovagtanulók lovaival és tanulok tőlük másfélkezes vívást mint kapálom a földet.A másik meló mellett sokkal szívesebben veszek részt egy középkori coopos akciójátékban Dragon's Dogma vagy modernkori kommadós mint a földet művelem.
Nemtom te hogy vagy vele?
Mintha véremben nem parasztvér csörgedezne.
Sokkal jobban csípema hoaszúkard, szablyavívást, szigetvári vitéz vagy lovagképzést mint a hobbi parasztmunkát.Mi a véleményed?
Hogy vagy vele?Amúgy a Dragon Agen is látszik hogy nem a hobbi parasztmunka az érdeklődési köröm.
-
melega
őstag
-
melega
őstag
Most csináltam meg Kaer Hirolt, és Mentem a Fekete lápra, majd a Bűverdőt utoljára hagyom. Most a csempészeknek dolgoztam az A betűs várban.
Nekem Őszig, nyaralás előttig elég ebből a játékból úgyis a 2. rész jön, utána az Elden ring Erdtree dlc, utána a harmadik rész.
Utána SH 2 remake és attól füg mit jelentenek be idén június 8 án ,de azok zöme szerintem 2025-2026 os megjelenés mint a GTA 6 nagyon messze vannak.
GTA 6 ot várom, de ki nem? -
melega
őstag
Én ha milliomos lennék kimennék New yorkon keresztűl Los angelesbee 2 teljes hétre, megnézném hollywoodot, a Price és Grand Kanyont a játékfejlesztő cégeket, Sony Santa Monicát és San Franciscot.
Lehet szerncsém lenne belefutnák Harrison Fordba, Mila Kunisba, Christen Bellbe, SDax shepardba, talán Van Dammba is..Amúgy ahova jóval kevesebbe kerül elmenni Norvégia 2 csillagos hoteljei habár ott 5 ször annyiba kerül minden Svédország, Dánia ami érdekel onnan a viking kultúra a hadtörténelem és a fegyverek fejlődése, nevezetességei, Alicia vikander szülővárosa Göteborg.
Ezek is drágák.
Ami még érdekelne Anglia és Skócia.
Ahol eddig voltam:
Spanyol-portugál körút Madrid rengeteg lovas rendőrt láttam nekik van a vilűágon a harmadik legnagyobb légierejük.
Láttam a bikatorreádro isklolákat, van amelyikbe lóról taníttják őket bikával harcolni.Olaszországvba nápoly és környéke, Velence, Pisa, onnan vonattal Firanzébe, Pisa és környéke, Szardinia, Milánó ott csak át futólag. Az AC Milán pályájával szemben van egy lovas ugratópálya.
Horváétország Krk szigete sokszor, Isztriai félsziget.
Ausztriába síelni, ami nem ment. Ennyi.üdv:
Andris -
melega
őstag
Köszi, ha a nagyjat magadtól megcsináltad le a kalappal.
Nekem játékleírással is nehéz.
A másik mit tervezel még játszani?
Én DA 2 őt, DA 3 at utána Elden ring Erdtree dlct.
Silent hill 2 őt és Gothic remaket mind berendelve.Amúgy a Dragon Age Origins és 3 nehezebb mint a witcher 1, azért azeretem jobban a Witcher 1 et.
A private videóim megnézésével hogy álsz?
Láttad hogy a nehez soulalike is megy. A Surge 2 nem mert túl gyorsak nekem a bossok.Három kedven játékom:
Witcher széria
From Software soulslike játékai
Dragon Age Origins -
melega
őstag
Pont ezért kéne segítség aki úgy tud vele játszani mint ti.
A környékemről senkit nem érdekelt a játék.
A melléküldiket nem mindet sikerűl általában jó ha a felét, a rejtetteket sokszor nem találom.
A tulajdonság állítás fülön nem mindent értek.Sőt van egy volt tanár aki ellene akar hangolni mindenkit.
Be van szarva hogy ettől meg a Mass Effect játékoktól mindenki csak agresszív lesz meg bekattan én ezt nem szégyellem ez idegesíti.
Sőt a kertvárosból aki rá hallgat azokat is idegesíti.
Ezektől a 16 éves unokaöcsémnek semmi baja főleg a Mass Effectől.
Nem hiszi el.
Azt se hogy sokkal ügyesebben játsza mint Videójáték Zsolt a soulslikokat meg nyugodtabban.Egy ember tudna segíteni személyesen ebben a játékban meg a városomban, de az már nem ér rá.
Ő 9 évvel fiatalabb nálam.
Az össze DA játékot maxolta, és postai titkárból lett a kertészek főnöke.
A soulslikokban is profi. -
melega
őstag
-
melega
őstag
Tudod mi lenne a gond.
Ha kirobanna a III. világháború vagy egész Nyugat Európa és Oroszország közötti ukrán háború és a magyarok belekerülnének.
Akkor félnék lőnének az Usából jött játékoknak DA Dreadwolf, GTA 6, Warner Bros játékai, Bioware játékai.
A japán játékoknak amik az Usán keresztűl jönnek például Team Ninja, From Software soulslike és Squere Enix Final Fantasy játékai es Dragon's dogma játékok. A kaliforniai Sony csinál például God of War Uncharted Last of Us játékok.
A holland Horizon, a francia AC Plague Tale, és Division játékok.
A lengyel witcher és Cyberpunk játékok.
Az ukrán Stalker és Metro játékok.Ezeket szetetem+Dragon Age játékok
-
melega
őstag
Értem én.
Ja a crash miatt kellett a crack is.
Olyan mintha nem az Evli within 2 ajánlott gépén nyomnám hanem egy 2007 es gépen.
Na a Dragon's dogma 2 nek sokkal szebb grafikája, akkor is ha felveszem a felbontáést, látszik a 15 év különbség.
Most majd az Awakent nyomom már a strázsa meghódítva.
Az Awakenről is nyomok videókat nektek.A 2.,3. rész könnyebb mint az Origins?
-
melega
őstag
-
melega
őstag
Azért kíváncsi leszek hogy 50 év múltán ki tudnak e olyan közékori akció-szerepjátékot adni ami megugorja a Dragon age Origins szintjét, sok mait körberöhög.
Illetve 100 éven belül olyan középkori dark fantasy akció-szerepjátékot ami megugorja a 200 díjat bezsebelt Witcher 3 szintjét.
Nagyon komoly követelményeknek kéne megfelelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest