Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu
    félisten
    válasz HaaS üzenetére #388

Ez egy interaktív mozi, valóban csodaszép... csak játszani nem nagyon kell benne.

Irtam egy hosszabb szosszenetet a taktikai beallitasok helyes hasznalatarol, de masodik nekifutasra rajottem, hogy pont azzal van bajod, hogy elore be lehet (inkabb kell) programozni, aztan utana mar csak egyik karakterrel eloremesz csepelni, tobbiek meg hatulrol teszik a dolgukat, gyogyitanak, stb.
    Szerintem meg mindig jobb, mint harc kozben minden korben pause, aztan egyesevel beallitgatni, hogy a 4 csapattag mit csinaljon, ugy orakig tartana egy-egy nagyobb tamado alakulat semlegesitese.

RPG-nek szerintem nem a hogyan nyirjunk ki hatekonyan egy egesz zombihordat temakorrol kene szolnia, hanem a szerteagazo tortenet lenne a lenyeg, mikor mire hogy reagalsz, hogyan dontesz, milyen iranyban fejleszted a karakteredet.

Ez hellyel-kozzel megtalalhato benne.

A másik meg, amire nem derült fény - ha volt ilyen háesz, akkor nem olvastam sajnos - hogy ez a játék ugyanazon az NWN2-ben feltalált banális viccen alapul, miszerint ha egy karakter túlél egy csatát, akkor az minden halottat feltámaszt a csapatban. Az történés után egymásra mosolyognak, gyorsan regenerálódnak, és már mehet tovább a hent.

Annyi kiegeszitessel, hogy a feltamadt csapattag kap valami maradando serulest, ami valamelyik fontos kepesseget elegge leredukalja. (pl. torott lab -> lassabban mozog)
    2 horda kozott ezt csak ragtapasszal lehet levenni (mar ha van nalad), vagy ha 2 varos kozt megallsz taborozni, akkor automatikusan begyogyul.

Szóval Bioware ide vagy oda, sokéves fejlesztgetés, artikuláló karakterek, 4xAA meg mittudomén, nekem ez a játék csalódás. Gyönyörű léggömb. Ilyen szép rpg-s előélettel NWN2+Witcher gyurmát piacra dobni nekem kicsit erős.

Jo, en nem jatszottam annyi klasszikus RPG-t, hekkenszless kategoriabol Diablo 2, Titan Quest, rendes RPG-bol: SW: KotOR, TES4: Oblivion, Mass Effect volt eddig meg.

Ezekhez kepest nekem tetszik.

Nem annyira szerteagazo, mint az Oblivion, de nem is annyira monoton, mint a Mass Effect. (BTW, ott ingyen/bermentve feltamadtak a csapattagok harc utan.)

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák