Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A varázslatok/támadások ereje nő valamitől?
(Erő/mágia/akaraterő növelésével pl.)Vago fegyverekhez (kard/balta): strength
Szuro fegyverekhez (ij/szamszerij/tor): dexterity
Magusoknak: magicItt le van irva, melyik attributum mit csinal.
Valamint jelzi valahol a buffok időtartamát, hogy épp mennyi van hátra?
Ha alul rahuzod az egeret a buffot jelzo ikonra, akkor ott mutatja...
Ha nem mutatja, akkor addig tart a buff, amig az ot castolo karakternel ki nem kapcsolod. -
fiATHaLON
őstag
A varázslatok/támadások ereje nő valamitől?
(Erő/mágia/akaraterő növelésével pl.)
Valamint jelzi valahol a buffok időtartamát, hogy épp mennyi van hátra? -
törölt tag
válasz
üzenetére
Nálam 3 harcos+ Morrigan a felállás...így Morrigan-nek át kellett vennie a támogató szerepet is,...de Wynn amúgy is egyfajta cheat a játékba annyira erős

Na meg miután beszólt az elfemnek hogy szolgálnom kell az embereket, azóta nem vagyunk jóba, malmozzon csak a táborba...van/volt olyan csata ahol rászorulok a tudására, de úgy kell róla lesöpörni a port ilyenkor
A lopáshoz:
zsebmetszés:nem jár érte semmi tapasztalati pont ahogy észrevettem, sőt ha nincs legalább 1-2 hátizsák akkor problémát is okozhat, de helyszínenként 40 aranyat is jelenthet körbezsebelni az ellenfeleket, a nevesítetteket elsősorban.
Az pedig jól jön.
'sima' civil lopással akkor is vigyázni kell, ha minden lopás sikeres, mert egyszer berágnak. -
törölt tag
válasz
Gothmog
üzenetére

Érdemes fejleszteni...de nem mindenkinél, pl. egy alapvetően támadó varázslatokkal harcoló mágusnak nem kel sok, mert ott a nagy részét kézzel kell amúgy is elintézni, sok olyan varázslat van, ahogy írod is, amit az életben nem fog jól kezelni semmilyen AI..általában a varázslón csaták dőlnek el.
A harcosok azonban brutálisan együtt tudnak működni egymásra mutató beállításokkal, ez csak néha kavarodik meg...de ez benne van,..szórakoztatóan sok lehetőség van őket egymásra állítani..elmondani sem lehet. Arra kell egy kis idő amíg ez kicsiszolódik...pl. rájön a játékos hogy a fagyasztott ellenfél az melyik besorolásba tartozik, de utána látványos ahogy miután a mágus lefagyasztotta a harcos már használja is a megfelelő képességét hogy szétzúzza, ...amikor körbeveszik akkor a több ellenfelet sebző képességét használja, ...Leliana az nekem harc közben körbelopkod, de pl. ahogy valamelyik ellenfél lebénul már szúrja is meg...erre pedig nagy esély van, a kombók miatt is és a rúnák miatt is.
az alacsony életerejű ellenfélnél a harcos egy több csapásból álló, de kevés energiát felemésztő több kis sebzést okozó kombinációval támad...nem használja el a brutál energiamennyiségbe a kerülő nagy ütés képességét ami aztán esetleg mellémegy.
Látványos.
-
RexpecT
addikt
Ahova kilehet rakni a képességeket(hirtelen nem jut eszembe a neve) azt lehet bővíteni?

-
DerStauner
senior tag
szemét módon vérmágus lettem. bár kipróbáltam, meg tudtam-e volna ölni a démont Conor-ban. és meg.
szóval mit ér ez a vérmágia? hogyan tudom használni?
-
End-ru
aktív tag
A HD pack második csomagját már nem tudom letölteni a rapidról (This file can only be downloaded by becoming a Premium member), esetleg máshol is fent van?
-
fiATHaLON
őstag
válasz
kozmi55
üzenetére
Zárnyitás majd lesz valahogy külön, vagy ebből eredeztethető?
Mert egy rogue bejött a csapatba, és annak néztem a (kutya)fáját,
de ott se volt külön ilyen.Ez csak úgy slusszpoénnak, hátha érdekel, épp most sikerült leszednem
a pilóta keksz kakaós felét külön, mindig ahhoz ragadt hozzá a matéria,
nem a világoshoz... -
brownus
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
pakold át a tálent fát
-
fiATHaLON
őstag
Illetéktelen eltulajdonításból származik-e xp?
Mert hiába tolvajlok, csak a motyók szaporodását látom,
az xp-t nem írja... -
oxox
addikt
mint irtam egy elfet magust fogok másodiknak inditani...a mana regeneraciot mi fokozza?
Mert pl. Morrigan-nek sokkal tobb/gyorsabb mana visszanyerese van mint pl. wyvnek...
vagy csak targyal lehet fokozni...sot masik kerdes: van-e ertelme pl. egy harcosnak az eron kivul masra is tenni? (a torpemnek egy keveset tettem ugyessegre, minden mas ment erore...szepen daraltam is), tehat magusnal magia, meg akaratero...kell meg valami?
senki ne jojjon azzal, hogy kell a dorzsoltseg a parbeszedekhez, mert igy is siman ment minden...meg a bortonbe is belehetett jutni 16-os dorzsoltseggel....diablo2-ben is erre alapoztam a varazslo karakterem (mana visszanyeresre)....es gyorsabban is jott vissza a manam mintahogy eltudtam volna kolteni
...hatha itt is megy?! vagy csak targyakkal lehet?Amugy gyurube, nyaklancba nem talalta valami nagy ereszteseket a jatek alatt...
-
kozmi55
tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Első kérdésedre a válasz az 1132-es hsz-emben
[link] -
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
A specializációról olvass vissza, kb 40hsz-al korábbra.

-
DerStauner
senior tag
mágusként játszok, most vagyok a redcliff-i kastély udvarán, de sajnos elég sokszor menekülnöm kell az ellenfél elől. a manám pár varázslat után elfogy, manaitalom meg már nincs (pedig a játék elején szinte majdnem minden hullánál volt, most meg egynél sincs). bezzeg gyógyital dögivel. lvl7 vagyok, kaptam egy pontot a specializáció táblán. mit kell tennem, hogy választani is tudjak? mert mindegyikre azt írja, hogy nem elérhető. meg nincs valami olyan varázslat, vagy valami cucc, ami a manaregenerációt gyorsítja?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kenesei1982
üzenetére
No dvd patch megoldja: [link]
-
kenesei1982
aktív tag
hi,
eredeti játékkal játszok, de nagyon idegesít h pl játék közben nem tudok DVD-t írni, mert bent kell lennie a lemeznek. Csináltam már belőle image-et, a daemonban bekapcsoltam a safedisc opciót, de nem megy.ötlet?
-
Gothmog
senior tag
válasz
üzenetére
Ja, tactics-béli beállításokkal nincsen gondom.
Elég jól belőttem már, hogy alapszitukban alapvetően önjáróan működjenek, és milyen esetekben "trükközzenek" ("ha legalább elit besorolású ellenfelet látsz, tedd ezt és ezt", "ha a mana szinted 50% felett van, tartsd fent ezt a spellt" stb.), így csak néha kell pl. a varázslót "kézbe vennem" (területre ható spelleket jobb csak kézi vezérléssel használni), vagy mondjuk az egyik harcost célirányosan valaki másra ráuszítanom. Így jobban oda tudok koncentrálni a saját karakterre.
(Persze a többiekre is figyelek mindig, hogy mikor kell "kézzel" rásegíteni)Azonban előfordul olykor, hogy bedurvul egy-egy csata, és akkor az ilyen "üsd a legközelebbi közelharcost" jellegű általános scriptek elég rosszul is el tudnak sülni akár. (Nem részletezem, szerintem simán bele lehet gondolni)
Ilyen helyzetekben jön nálam a szabad mozgás - átmeneti - letiltása, és a - szintén átmenetileg - "bábuba rakás". És ezzel megint csak elértünk az előbbi fanyalgásomhoz, miszerint ilyenkor egyet üt a kari, majd csak áll. És ez kicsit bosszantó. Mert miért csak egyet üt? Miért nem üti addig a szimpla alaptámadással, míg mást nem mondok neki?
Jól működött ez a BG sorozatban is.
Amúgy meg csak kukacoskodom.
Igazából nagyon bejön a játék, és ezért vagyok kritikusabb és zsörtölődőbb, mert ilyenkor még erőteljesebben kijön, hogy tényleg csak egészen kis apróságokkal mennyivel "kézre állóbbá" tehették volna még. -
RexpecT
addikt
Redcliffből visszamentem Denerimbe de a bandák kifognak rajtam(urnát kellene megkresni)
. -
fiATHaLON
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Megmondtad már a frankót
valamelyik előző hozzászólásodban.
Ennél visszább nem megy egy nagy cég sem felépítés terén.
(Ezért van viszont létjogosultságuk az olyan kis stúdióknak is, mint az Iron
Tower, ami kapásból 3 olyan játékot fejleszt, hogy vénrókaszem nem marad
szárazon.).
De tény, hogy így manuális vezérléssel igazából messze túlmutat ez a DAO,
az utóbbi idők nagy nevein (Oblivion, Fallout3, Mass Effect, stb...).Külön lelkesítő volt végre, hogy helyes munka és időbeosztással (apa tudja),
!!!meg lehetett menteni!!! a nem nevesített harcosokat csata közben,
nem a szokásos SEGA fíling van, hogy pont a belezésre ér oda a csapat. -
törölt tag
válasz
Gothmog
üzenetére
..hát meg is lepődnék ha mást mondanál

Mert azt azért alapszinten sem nehéz beállítani hogy a minimális támadást megtegyék, teszem azt a harcosok a legközelebbi közelharcost támadják, a távolsági egységek pedig..és most ide tartoznak a mágusok is egy ilyen 'csökkentett módban'
..szal a távolsági egységek meg vagy nevesített karaktert támadó közel vagy távolharcost támadják, vagy..stb.
ezek pár taktikai lehetőségből beállíthatóak, nem kell hozzá fejleszteni a többi elérhetőségét.De sztem komoly szórakozást nyújt megtalálni a csapathoz illő legjobban működő taktikai beállítást..kicsit minijáték a dolog

-
Gothmog
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, a TOEE a pen&paper alapú rpg-ket hivatott a lehető legpontosabban megidézni, míg a DAO kicsit más. Nálam mint játék, az utóbbi jobban üt, de mint rendszer (és itt nem a D&D-re gondolok, hanem konkrétan a harcok "körökre osztottságára", a TOEE sokkal jobban bejön.
Amúgy, ha a DAO a BG szellemi öröksége akar lenni harcrendszer szempontjából is, akkor igazán benne hagyhatták volna már, hogy "totál bábuba" kapcsolva a karaktereket se kelljen minden egyes kardsuhintásra külön parancsot adni (komolyan mondom, "bábu módban" üt egyet a karakter, azután meg csak néz mint a szamár
, míg rá nem bökök megint, hogy "te barom, mondom üssed má'!"
), hanem addig folytassák a kijelölt ellenfél ellen a default attack-ot, míg mást nem mondok nekik
Persze bőven játszható így is, meg elvagyok vele mint a befőtt, félreértés ne essék. -
törölt tag
válasz
Gothmog
üzenetére
Sztem nem kell összegyúrni, a ToEE az más, más szabályrendszer, más felfogás.
Ez a játék a Baldur's Gate hagyományokat akarja követni, alapvetően stratégiai nézetre készült, és az ott megtapasztalt tulajdonságok meglétére-hiányára lehet rámutatni.Sztem nagyon jó a taktikai része...az enyém már piszkosul kicsiszolódott úgy érzem,
néha persze ki kell kapcsolni, de ez csak a legnehezebb csatáknál fordul elő...ez nem azt jelenti hogy nincs 'pillanatállj' ...a mágust általában kézzel célszerű irányítani,..de a többi karakter megoldja szépen.
-
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
"De magam részéről maradok a jó öreg fél másodpercenkénti pause-nál."
Szintúgy!
Csak az egyszerűbb harcokban engedem el őket, ahogy sűrűsödnek a dolgok, marionettbábuba át, aztán én irányítok minden szálat
Modokat meg egyelőre hanyagolom. Alap játék is bejövős, így még nem kísérletezgetek vele.
Amúgy egy jóféle, pl. TOEE-s harcrendszerrel ez a játék maga lenne a menyország! Csak persze az a többség számára nem lenne elég akciódús úgy. Bár azért itt is vannak korrekt megoldások.
-
oxox
addikt
válasz
*Z/\ck*
üzenetére
ne is mond...Borderlands pechjére akkor jött ki a dragon, mikor már kb a felénél tartottam...most meg már cod.....

aporpó, én nem nyirtam ki végül a sárkányt a szent hamvaknál (de a mese szempontjából a végén ez igy jó befejezést adott), nem találtam küldetést amiért meg kellett volna ölnöm...Én meg mind feledhetetlen nem érzem nemes dolognak, egy ily ősi lényt megölni.
-
Arnold2
őstag
válasz
mr.saint
üzenetére
Igen. 4 * kell végigcsinálni, 4-re megjelenik egy fószer akit érdemes pick pocketolni. Menteni előtte célszerű, mert egy dobásod van. Az első 3 sorrend benne van a kódexedben. A negyedik hely/oltár az a következő szobában lesz a polcok mögött, de a sorrendet a könyvtárban kell majd ugyan úgy nyomogatnod. A 4. sorrendjét meg nézd meg a neten.
-
End-ru
aktív tag
A körmágus toronyban vannak azok a helyek, amik pirosan fénylenek a padlón és gőzölögnek, talán négy darab+ a szobrokkal is kell valamit csinálni. Ha megnézem ráznak. Mi itt a teendő? Megfelelő sorrendben kell végignézegetni őket?
-
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Kastélyba szerintem nem mehetsz vissza. Azok a zárt ládák vszg. az ember nemesként induló rugónak vannak fenntartva

Slot-okat kapsz szintlépésekkor is (talán minden harmadik szinten?). Én sem pakolok a harci taktikákra, ahhoz túl kevés elosztható pontot kap az ember.
-
oxox
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
igen, nekem nem is tudom, hogy az egész játék alatt volt-e, hogy 98 aranyam volt egyszerre a batyumban, mert könyvekre, hátizsákra folyamatosan költöttem....első táborozásnál meg elég elképzelhetetlen ennyi lóvé....eladtál valamit szerintem, és az ezüstöt felváltotta aranyra, és azért lett kevesebb ezüstöd (amit aranynak hittél).
jahh kicsit rövid lett a játék, de azt hiszem, most, hogy vége nekiindulok egy elf mágussal (aki csak személyes érdekeit foglya szem előtt tartani...csunya anyagias, és éllvezethajhász lesz
)...meg most már jut majd idő a cod-ra is 
-
End-ru
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Szintem 98 ezüstöd volt, és 50 bronzod. Az eladás után lett 1 aranyad és egy pár ezüstöd

-
DerStauner
senior tag
mágus vagyok, és elfogyott a manaitalom. először táboroztunk, volt egy törpe meg a fia is velünk. volt nálam 98 arany, kb 50 ezüst, meg pár valami izé. inventory-m tele volt, ezét gondoltam, eladok pár fölösleges cuccot. na de miután eladtam őket, az aranyam nem hogy nőtt volna, hanem csökkent. miért?
-
fiATHaLON
őstag

A baj csak az, hogy abba kell hagyni a meztelenül pózolást a komáknak az erdőn,
mert ott maradt valami örökletes ezüst eszcájg a családi vackon.
Nem tudom, vissza lehet-e majd menni, így inkább elkezdem elölről.
Bár feltételezem, hogy vissza lehet majd menni, mert elég rút tréfa lenne az
a 8-10 zárt láda, meg ajtók a várban.Más. Vannak ezek a fejleszthető harci taktikák.
Ez csak annyit csinál fejlesztéskor, hogy egyre több slotot ad, ahova pakolhatom
a végrehajtandó, automatizált cselekvéseket?
Mert akkor nekem ez pontpazarlás, ismervén a játékstílusomat...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Kedves Barátom!
Ha tudsz majd eurokonform, fórumhozzászólásokba is beilleszthető rokon értelmű szóösszetételt a "teee aberrált barom
!" kifejezésre, mindenképp jelezd privátban! Köszönöm
!Ha a többieket is érdekli, légyszíves mesélj még a kalandjaidról! Engem az is érdekelne, hogy mi szedtek a földről... valami fűszer pergett a kövek közé, azt vakarjátok ki éppen? Kitalálom! Oregánó! Érdekes kveszt lehet, ugyanakkor ötletes, hogy nekivetkőztél... marha nehéz lehet páncélozott kesztyűben kipöckölni a macskakövek közül a szpájszt... látom próbáltad meggyőzni a haverodat talpig vasban, de hogy mezítláb is tudjál akkorát rúgni a vérten, hogy még azóta is az achilleszét fogja... nem hittem volna. Brutális a lábad. Multiclass fighter/soccer
?További kellemes játékot
! -
fiATHaLON
őstag
Köszönöm mindenkinek.
A vár megtámadásánál (ember nemes kezdés) az első pár csatát bugyiban
nyomtam le, mert azt hittem felriasztották és a cucca máshol van
(fel sem merült bennem, hogy párna alatt ott lapul a szegecselt bőrvért).
Aztán annyira megtetszett, hogy most így mászkálok, csatázom...
Roppant egyedi.Itt meg egyenesen a Terminatorból toppant ide:
-Hol a Szarakonor?!
Frutta di Mare-t hozok neki dupla sajttal, de pont fordítva rakták rám,
majd felgyullad a hátam!
-
*Z/\ck*
aktív tag
Werewolf liarban a lower ruins területen, a quest haladási irányában van egy a képen látható helyiség.
pont az ajtóval szemben, a földön fog az a cucc heverni, és úgy kell vezetni a "társalgást" hogy felrakjad az oltárra, (jobbra lesz a szobában) és utána ha "elmondott" (viziók) mindent, meg kell neki adni a végtisztességet. Ennyi lenne, és elérhető az arcane warrior specializáció.
Még az az érdekes, hogy ezzel a spec.-cel akármilyen páncélt felvehetsz, nem kell erősnek lenned. -->vasba bújtatott varázsló
a kép az email-cimedre ment, ide a fraps miatt nem tudtam felrakni..
-
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Én angolul tolom, de gyanítom, hogy ez arra akar utalni, hogy ha mondjuk bőrpáncélból összeszeded a kesztyűt, csizmát, vértet, és ezeket egy karakter magára ölti, akkor kap egy bizonyosfajta, az adott páncéltípusra jellemző bónuszt. Mindenféle páncélzathoz jár valami bónusz, ha "egységesen", csak abból öltözik valamelyik karaktered.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Ha minden armor part scale vagy chain vagy akármi, akkor bónusz def. Eccerű, cseréld ki a nacit pölö ha minden chain valami másra, és eltűnik a kis felfelé mutató nyilacska a karakteralak mellett jobbalul: azaz nincs bónusz. Visszarakod: van nyilacska, leveszed: nincs, vissza... szóval érted
!
Részleteket ne kérdezz, én ennyit tudtam segíteni
. -
fiATHaLON
őstag
Jó ez a magyar fordítás, de most kicsit megzavar:
Az összeillő felszerelés megszerzett tárgy bónuszt biztosít.Ez így vesszők, meg minden további nélkül mi a túrót is jelent?
-
oxox
addikt
VÉGE!!!!
Én is beálltam a befejezők közé!!!, és ÉLŐ Törpe feledhetetlen lettem
Az Őssárkány mondjuk nem volt nagy etwas...Flemeth keményebb volt nekem...
jópofa, hogy a végén van még egy levezető meseszöveg!
-
bpx
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
mindenki kap xp-t
ha van a csapatban egy rouge, és csapdát hatástalanítasz vele/ládát nyitsz, még az arra járó xp-ből is mindenki kap a partyban
#1133 corran9: igen csak oda
-
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne csak.. hogy a játék csak a documents and settings alatti mappába ment? Vagy van még vhol eldugva egyéb helyen is?
Azért lenne fontos tudni, mert elszállt az a windowsom amin játszok, és újból kéne raknom a rendszert, de már megszereztem minden faj támogatását (kb 60 óra játékidőm van benne), így nem örülnék, ha menne a levesbe az egész....
A válaszokat előre is köszi!
-
kozmi55
tag
A 7. szint után bármikor tudsz specializálódni... kapsz egy spec. pontot és akármelyikre felhasználhatod, amelyiket megszerezted. Van amit meg lehet venni, de van amit embertől tanulsz(pl. párbajhős, ez asszem a gyöngy-ben van denerinben, de nem tuti), illetve van 1-2 amit más módon kell megszerezni.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
*Z/\ck*
üzenetére
Ja, így félig-meddig ok.
Azt hittem azt mondod, megvetted a dlc-t, és utána még kiírja, hogy
a belekezdéshez fizess még egy keveset...
Az lett volna az igazi alávaló ganéság!
Nyomja valaki nightmare-en?
Azon kezdtem el, mondom kipróbálom.
Hatalmas ez a mod, amitől csatlakozáskor én oszthatom el a belépő karakter
pontjait (még a kutyánál is). Kiegészítve azzal, hogy alapból sem rak önkényesen képzettségekre (főkarakternek sem), valami mesés. -
DerStauner
senior tag
ha többedmagammal harcolok, akkor ki kapja az xp-t? az, aki csapása által meghal a szörny? valamint hülyeségnek tartom, hogy ha többen harcolunk, harc közben váltogathatok karaktert. én a saját karakteremmel akarok játszani, nem egy npc-vel. mert véletlen előfordul, hogy egy másik karakter képére klikkelek.
-
Tom5
addikt
7. szintű az elfem. Hogy a toszba tudok rangert nevelni belőle? Ez az egész nem tiszta. csak 7. és 14. szinten tudom specializálni a karakterem? Táborban van valami könyv ami ezzel foglalkozik de nincs annyi pénzem, hogy megvegyem.

-
fiATHaLON
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Ezen a druidás sztorin jókat derültem, ahogy elképzeltem a "valós" folyamatot.
Az erdei tisztáson rohangál a druida kámzsában, hátán a zsákmány.
Minden ötödik lépésnél hatalmasat taknyol, arcán eszelős vigyor,
alig látszik ki a vért alól. Mögötte a felbőszült harcos trappol:
-Add már ide, te béka, úgysem tudod használni!
Druidánk meg csak a Yodától tanult frázist rikoltja:
-Enyém, enyém! -
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Azért kisebb bug-ok lehetnek majd benne úgy is, de remélhetőleg nem igazán zavaróak.
Ja, írják is a modnál, de a hivatalos patch-ek közül csak az első kettőt telepítsd majd, a harmadikat nem szabad! És elég sok dolgot lehet állítani a modnál, majd kicsit olvasgasd, hogy el tudd dönteni, mire van szükséged. (Mondjuk pl. az NPC-k tárgyzsákmányolási rendszerét mindenképpen érdemes átállítani az eredeti játékbeli működésről, mert az egyszerűen röhejes volt, amikor az NPC druida loot-olta a nehézvértet, amit hordani nem is tudott, ellenben cipelnie kellett és elvenni sem lehetett tőle. LOL Szóval, ilyenek kiküszöbölésére is nagyon jó a Co8 mod)Jó játékot a DAO-val, meg majd TOEE-vel is persze!

-
*Z/\ck*
aktív tag
hogy lehet pontokat szerezni a játékba? a nagytanács összehivása előtt vagyok, és kéne 1200pont a golem control rod és a grey wardenes küldi felvételéhez. Ezeket honnan a pikulából szerezzem be?

hamár 2x ment el
-
fiATHaLON
őstag
válasz
*Z/\ck*
üzenetére
Ugye?
Nem mertem, csak félig viccesen írni, de nálam is ez a helyzet, hogy
van, ahol szemmel látható a gyorsulás!brownus: Azt hiszem, a moderátor kerestetik topicban lehet embert fogni,
az ilyen nemes feladatokra.
Gothmog: Köszönöm a tippet, ezért is lelkesedtem fel, mikor láttam, hogy
az utolsó frissítés a Co8 modban 2009 augusztus. Haas is hamar
kedvet kapott, nekem meg remélem sikerül először végignyomni
(A bugok miatt már az elején feladtam annak idején...). -
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Köszi, majd meglesem! Bár egyelőre boldogulok, mert csak a legalapvetőbb dolgokat állítottam be a karaktereknek tactics-ban, a többit - ha komolyabb odafigyelést igénylő csata van - szükség szerint manuálisan intézem. Azért egyelőre még jobb vagyok, mint egy gépi AI

HD pack-ról tudok, de nekem jó a játék simában is

Ja, és csak azért említem, mert HaaS-tól hallottam az infót, hogy "mi lesz műsoron". TOEE-t majd Circle of Eight patch-csel toljátok!! (Csak egy komoly bug-ot találtam úgy anno: a templomban "besorozható" herceg (az intróból) mindig találó és visszasebző másfélkezes kardja a szalamandrák tűzaurájával nálam rendszerint kifagyásba torkollott. De ez nem a legutolsó változata volt a patch-nek, talán azóta javították.
-
oxox
addikt
válasz
jaja1981
üzenetére
a kérdés, hogy van-e értelme mutyizni a kavarással...én a vége felé vagyok és a két varázsló lúnya bőven gyógyitja az egész csapatot, annyi potion amit találtam bőven elég volt (és támadni is nagyon durvák már a csajok...kővé változtatás, valami ketrecbezárás-ami miatt sebződik is az ellen...plussz a fagyasztás....és még lőnek is folyamatosan...a köv karakterem tuti vmi rosszéletü elf mágus lesz.)
-
End-ru
aktív tag
A gyógyító varázsló karakter tudja a sebeket gyógyítani. Nagyon paraktikus, nem kell folyton rohangálni táborozni

-
fiATHaLON
őstag
Ajánlanám még ezt a HD Texture Packot.
Észrevehetően szebb a játék, és semmivel nem lett lassabb
(kicsit tán még gyorsabb is lett
). -
Filder
csendes tag
válasz
jaja1981
üzenetére
A Mélyutakon is lehet táborozni.
A lokális térképről (mikor elhagyod valamelyik taig-et, a lokális térkép jelenik meg) ki kell lépni a világtérképre, s ott már választhatod a táborozást.Gyógycsomagot, gyógyító italokat tudnak készíteni a herbalisták még akár harc közben is. Igaz kell hozzá megfelelő alapanyag.
Morigan például automatikus szintlépéssel kiváló herbalistává válik. (A játékban lehet hogy nem herbalistának hívják ezt a szakértelmet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...hatha itt is megy?! vagy csak targyakkal lehet?

Jól működött ez a BG sorozatban is.
Igazából nagyon bejön a játék, és ezért vagyok kritikusabb és zsörtölődőbb, mert ilyenkor még erőteljesebben kijön, hogy tényleg csak egészen kis apróságokkal mennyivel "kézre állóbbá" tehették volna még.
.

állok, 18-as szinten, szerintem nemsokára vége...
.